Κατηγορίες
παιδεία

Βαθμολογίες Πανελλαδικών 2016: στα σχολεία και στο διαδίκτυο την Τετάρτη 24/8

eksetaseisvathmoiΌπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στις 10 το πρωί της Τετάρτης 24 Αυγούστου ο υπουργός Νίκος Φίλης θα ανακοινώσει σε συνέντευξη τύπου τα αποτελέσματα της εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Από τις 11 το πρωί της Τετάρτης οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της ίδιας ημέρας.

Επίσης, στις 11 το πρωί της Τετάρτης 24 Αυγούστου θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε., μη ελληνικής καταγωγής. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.