Κατηγορίες
αθλητικά

Η παρουσία του Α.Σ. ΑμΕΑ “Αιγές” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

omadaaiges20160706Από τις 1-4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 στην ΑΘΗΝΑ πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Ημαθίας “ΑΙΓΕΣ” συμμετείχε στους αγώνες και την αποστολή αποτελούσαν οι αθλητές:

  1. ΤΟΥΛΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  2. ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  3. ΛΑΥΡΕΝΤΙΔΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
  4. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΡΑΦΑΗΛ – ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  5. ΣΒΟΡΩΝOΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

 

Τους αθλητές στην αποστολή της Αθήνας συνόδεψαν ο ΜΑΤΣΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Πρόεδρος και εθελοντής Προπονητής του Σωματείου), η ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΦΗ (Γραμματέας και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων) και η ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΝΝΑ (εθελόντρια γυμνάστρια και συνοδός).

 tulikas1Στην Κατηγορία Τ20 των 5χλμ διακρίθηκε ο ΤΟΥΛΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ με πανελλήνιο ατομικό ρεκόρ 21.55.32 στην 1η θέση – χρυσό μετάλλιο -8oς στον κόσμο και 4ος στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά καλή ήταν η εμφάνιση του Νικόλα και στα 1500 μέτρα ο οποίος τερμάτισε στην 4η θέση την επόμενη μέρα (3/7/2016).

Ο Θεοχαρόπουλος Νικόλαος αγωνίστηκε στην σφαίρα, βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, προκρίθηκε στον τελικό και μας έδωσε μεγάλη χαρά.

Ο Λαυρεντίδης Νικήτας αγωνίστηκε στην σφαίρα και στα 100 μ. και προκρίθηκε στα ημιτελικά Ο Παπαδόπουλος Ραφαήλ ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά στη ρίψη σφαίρας και ο Σβορώνος Μιχάλης ο οποίος αγωνίστηκε στα 100 μ. με καλή επίδοση.

Με ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου “Αιγές” συγχαίρει όλους τους αθλητές για την προσπάθεια τους αυτή καθώς επίσης και τους εθελοντές προπονητές, γυμναστές οι οποίοι με την συστηματική τους δουλειά έχουν φέρει αυτά τα αποτελέσματα για το σωματείο.