Κατηγορίες
ανακοινώσεις

Ευχαριστήριο από “Τα Παιδιά της Άνοιξης”

egainiatpa20150426-01Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας & τo Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης ΑμεΑ “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ” ευχαριστούν θερμά όλους τους φίλους που στάθηκαν στο πλευρό μας και αυτή τη χρονιά, στηρίζοντας με πολλή αγάπη τη δουλειά και τον αγώνα μας, δίνοντας χαρά στα παιδιά μας.

Όλους εκείνους που βοήθησαν στη λειτουργία του Κέντρου προσφέροντας χρήματα ή προϊόντα για τη σίτιση των παιδιών και τις λειτουργικές ανάγκες του χώρου.

Τους Δήμους Βέροιας και Αλεξάνδρειας, για τη συνεχή τους στήριξη και την άμεση ανταπόκρισή τους στα αιτήματά μας.

Την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης, για την συνεχή τους αρωγή στο έργο του Kέντρου.

Τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του Νομού μας, που στηρίζει, δημοσιεύει και προωθεί τις δράσεις μας.

Την ομάδα εκπαιδευομένων και εκπαιδευτών του Παραρτήματος της Αλεξάνδρειας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Νάουσας, η οποία φιλοτέχνησε και δώρισε στο Κέντρο «Τα Παιδιά της Άνοιξης» την αγιογραφία του Αγίου Παρθενίου.

Τέλος, όλους εσάς που αγοράζοντας προϊόντα από τα εργαστήρια του Κέντρου, μας βοηθάτε οικονομικά και αποτελείτε τους ζωντανούς πρεσβευτές των δυνατοτήτων των ΑμεΑ.

Σας ευχαριστούμε ειλικρινά μέσα από την καρδιά μας για τη βοήθεια, τη στήριξη και τη συμπαράσταση στον αγώνα μας!

Στηρίζουμε το έργο μας στη συμμετοχή σας!!!

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ