Κατηγορίες
παιδεία

10ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας

afissa10mathsxoleio 2016Το Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαγωνισμών της ΕΜΕ διοργανώνει το 10ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας, στο διάστημα 31 Ιουλίου – 6  Αυγούστου 2016.

Οι μαθητές διαμένουν στο Ξενοδοχείο «ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ» (http://www.hotel-ampelonas.com/), που βρίσκεται στην μοναδικής φυσικής ομορφιάς περιοχή του Αγίου Νικολάου. Το ξενοδοχείο διαθέτει γήπεδα, πισίνα και γυμναστήριο, ενώ πολύ κοντά βρίσκεται και το Ολυμπιακών διαστάσεων κολυμβητήριο.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται καθημερινά σε πέντε διδακτικές ώρες από την Δευτέρα 1 Αυγούστου έως την Παρασκευή 5 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα διδασκαλίας, η ύλη και οι καθηγητές που θα διδάξουν, τελούν υπό την εποπτεία και επιστημονική καθοδήγηση της Επιτροπής Διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Τα απογεύματα οι μαθητές έχουν ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων (διαλέξεις, αθλητικά, πολιτιστικές επισκέψεις). Σε κάθε μαθητή δίνεται εκπαιδευτικό υλικό ανάλογα με την τάξη του.

Τα γεύματα των παιδιών πρωί, μεσημέρι, βράδυ ανταποκρίνονται στις σωματικές και πνευματικές τους ανάγκες.

Οι χώροι διαμονής φυλάσσονται όλο το 24ωρο από τις υπηρεσίες ασφαλείας του Ξενοδοχείου, αλλά και από άτομα που θα ανήκουν στην οργανωτική επιτροπή του Μ.Κ.Σ. και του Παραρτήματος της Ημαθίας.

Πληροφορίες:

  • στα γραφεία του παραρτήματος (τηλέφωνο 23310-67107)
  • στην ιστοσελίδα του παραρτήματος www.emeimathias.gr
  • στην ιστοσελίδα των Μαθηματικών Καλοκαιρινών Σχολείων της Ημαθίας www.mathsummerschool.emeimathias.gr
  • στη σελίδα ΕΜΕ Ημαθίας στο facebook
  • στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) mathima0@gmail.com.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν στις 15 Ιουλίου 2016.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας