Κατηγορίες
παιδεία

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας σε αθλητικούς αγώνες

agones2  eidiko dimotiko 20160608Την Παρασκευή 3 Ιουνίου οι μαθητές /τριες  του σχολείου μας έλαβαν μέρος στους Αθλητικούς αγώνες των δομών Ειδικής Αγωγής της Κεντρικής Μακεδονίας.

Την οργάνωση των φετινών  αθλητικών αγώνων διοργάνωσαν οι Διευθύνσεις  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Πέλλας όπου Δντής Εκπαίδευσης είναι ο συντοπίτης μας καθηγητής  κ. Κούγκας Κων/νος.

Η όλη οργάνωση, η υποδοχή, η φιλοξενία και η εκτέλεση των αγώνων έγιναν μέσα σε ένα όμορφο κλίμα (παρά την πολλή ζέστη) και με τον καλύτερο τρόπο.

Όλοι /ες μαθητές/τριες αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη για να νικήσουν αλλά και συγχρόνως  να χάσουν και πάντα μέσα σε υγιή αθλητικά πλαίσια με έναν «πολύ καλό» ανταγωνισμό που μόνο αυτά τα παιδιά ξέρουν να τον εκφράσουν

Η προετοιμασία των αθλητών /τριών του σχολείου μας έγινε από τις γυμνάστριες του σχολείου μας κ.Κουπίδου Μαριάννα και την κ. Μισυροπούλου Ειρήνη και στηρίχτηκε κυρίως στη βάση του «Ευ Αγωνίζεσθαι» και αυτό έπραξαν οι μαθητές /τριές μας με τον πιο ωραίο και καλύτερο τρόπο.

agones eidiko dimotiko 20160608Η συμμετοχή όλων των μαθητών/τριών στους αγώνες και ο συναγωνισμός για τη νίκη με πολλούς άλλους/ες μαθητές/τριες (250 αθλητές/τριες έλαβαν μέρος)ήταν μια όμορφη  χαρούμενη εμπειρία όπου τα παιδιά μας χάρηκαν πραγματικά παίρνοντας τα μετάλλια αλλά επίσης χάρηκαν συναντώντας πρώην συμμαθητές/τριες όπως επίσης και εκπαιδευτικούς/τριες που έχουν εργαστεί πριν από χρόνια στο σχολείο μας.

Συγχαρητήρια στις διοργανώτριες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ν.Πέλλας για την άψογη οργάνωση και εκτέλεση των αγώνων καθώς επίσης και για τη φιλοξενία.

Συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες του σχολείου μας για την αγωνιστικότητά τους και την πολύ καλή συμπεριφορά ,συγχαρητήρια φυσικά και σε όλους τους αθλητές/τριες που έλαβαν μέρος στους αγώνες.

Συγχαρητήρια στις γυμνάστριες για την πολύ καλή προετοιμασία καθώς επίσης και σε όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που στήριξαν με τον καλύτερο τρόπο και αυτή την εκδήλωση συμμετοχής στους αγώνες.

Όλοι μας στο Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας μαθητές, γονείς, Εκπαιδευτικοί  επιμένουμε να αγωνιζόμαστε για το σεβασμό και την αποδοχή της διαφορετικότητας με τη συμμετοχή των μαθητών/τριών σε μικρές καθημερινές δράσεις και πιστεύουμε ότι θα έρθει η στιγμή που τα Άτομα με Αναπηρία θα γίνουν πραγματικά και ουσιαστικά  ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας και θα έχουν αυτά που δικαιούνται.