Κατηγορίες
βουλευτές Γεωργία - κτηνοτροφία - αγροτικά θέματα Ημαθία

Συνάντηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είχαν οι βουλευτές Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ

vouleftes201509syrizaΣτις  22/6/2016 οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ημαθίας  κ.κ.  Χρήστος Αντωνίου,  Φρόσω Καρασαρλίδου και  Γεώργιος Ουρσουζίδης είχαν  κατ’  ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.  Ευάγγελο  Αποστόλου, τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Μάρκο Μπόλαρη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Νίκο Αντώνογλου.

Τα  θέματα, που ετέθησαν και συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της συνάντησής τους αφορούν στα εξής:

  • Την επίσπευση δυνατότητας χυμοποίησης, 5000 τόνων ροδακίνων επιπλέον,  προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για επισιτιστική βοήθεια.
  • Την άμεση τακτοποίηση των αποζημιώσεων των γεωπόνων του ΕΛΓΑ, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με την εκτίμηση των ζημιών επί των αγροτικών καλλιεργειών.
  • Την διευθέτηση του ζητήματος των εκπρόθεσμων πληρωμών των εισφορών των παραγωγών προς τον ΕΛΓΑ,  προκειμένου να μην υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις στους παραγωγούς.

 Η ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ημαθίας  συνέργησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για την άμεση και αποτελεσματική διευθέτηση των ζητημάτων που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο του Νομού Ημαθίας.