Κατηγορίες
αστυνομικές ειδήσεις

Ημαθία: 2 συλλήψεις (για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας)

polizia5Συνελήφθη την 12-06-2016 το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος, ένας 19χρονος ημεδαπός για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα ο προαναφερόμενος νωρίτερα την ίδια μέρα αφαίρεσε την μπαταρία γεωργικού ελκυστήρα από την οικία 54χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Ημαθίας.

Την ίδια ημέρα, επίσης σε περιοχή της Ημαθίας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας ανήλικος υπήκοος Αλβανίας για κλοπή γεωργικού εξαρτήματος και παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Ειδικότερα κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ο προαναφερόμενος να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ οι αριθμοί πλαισίου και κινητήρα του οχήματος ήταν αλλοιωμένοι. Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε ένα γεωργικό εξάρτημα που όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα αφαίρεσε βραδινές ώρες της 11-06-2016 από την οικία 60χρονου ημεδαπού.

Το παραπάνω δίκυκλο κατασχέθηκε προκειμένου να εξεταστεί περαιτέρω, ενώ το κλεμμένο γεωργικό εξάρτημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατέος.