Κατηγορίες
αυτοκίνητο Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (στο ύψος της Γέφυρας Θεσσαλονίκης)

ERGADROMOS2Εργασίες συντήρησης σε σημεία του οδικού δικτύου της Περιφ. Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την ερχόμενη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 μέχρι και την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 και αφορούν σημεία που βρίσκονται πέριξ της πόλης της Θεσσαλονίκης αλλά και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

Συγκεκριμένα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από την ερχόμενη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 μέχρι και την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016…

θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης. Οι εργασίες αφορούν σε ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα, στο οδικό τμήμα 1,5 χλμ. πριν από τον κόμβο της Γέφυρας (23ο χλμ.), στην κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Χαλκηδόνα.

Οι εργασίες θα αρχίζουν στις 7 το πρωί και ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με το αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.