Κατηγορίες
ανακοινώσεις αστυνομικές ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκε στη Βέροια η ετήσια τακτική συνέλευση των αστυνομικών της Ημαθίας

eaynhlogoΑπό την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

“Την Τετάρτη 15/6 στο Αιγές Μέλαθρον πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας.
Με την παρουσία τους τίμησαν τη συνέλευση ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής  Ημαθίας Γιώργος Τουλίκας, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας, …

ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας Αλέξανδρος Κουβακάς, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη, ο Πρόεδρος της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ) Γρηγόρης Γερακαράκος, ο νομικός Σύμβουλος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Χάρης Μπουκουβάλας και ο εργατολόγος, δικηγόρος και πρώην Γ. Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς καθώς επίσης και ο πρώην πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. Φωτόπουλος Χρήστος.

Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι φορέων ενστόλων άλλων κλάδων, νομικών, εργατολόγων αλλά και τα Προεδρεία Πρωτοβάθμιων Οργανώσεων Πιερίας,
Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων και Σερρών.

Στη Συνέλευση έγινε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του Σωματείου μας οι οποίοι υπερψηφίστηκαν, ενώ από τον Πρόεδρο ΜΟΥΡΤΗ Απόστολο αναπτύχτηκαν διάφορα θέματα όπως:  οι κοινωνικές δράσεις, το συνδικαλιστικό έργο της Ένωσης, η δημιουργία της ιστοσελίδας www.eaynh.gr,  η Τράπεζα Αίματος της Ένωσης, οι ημερίδες που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Σωματείου μας καθώς και το κοινωνικό πρόσωπο που επέδειξε αυτό στην τοπική κοινωνία.

Χαιρετισμό απηύθυναν στη συνέχεια ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Μιχάλης Καραμαλάκης, ο  Αστυνομικός Διευθυντής Γιώργος Τουλίκας, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κων/νος καθώς και ο πρώην πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. Φωτόπουλος Χρήστος. Ο πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ  κ. Γρηγόρης Γερακαράκος, ανέπτυξε όλα  τα τρέχοντα θεσμικά ζητήματα του κλάδου μας και πάγια αιτήματα του συνδικαλιστικού μας κινήματος. Στη συνέχεια υπήρξε  πλήρης ενημέρωση και ανάπτυξη του Νέου Ασφαλιστικού νομοσχεδίου τόσο από τον κ. Μπουκουβάλα Χάρη όσο και από τον κεντρικό ομιλητή κ. Ρωμανιά Γεώργιο.

Μετά το πέρας των τοποθετήσεων των ομιλητών διεξήχθη ανοιχτός διάλογος για όλα τα ζητήματα.