Κατηγορίες
αθλητικά

Ο Γιώργος Τσικίνας νέος προπονητής στην ομάδα γυναικών χάντμπολ του Φιλίππου

filverhand20160627Από τον Φίλιππο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

“Το γυναικείο τμήμα της ομάδας μας, μετά την απρόσμενη αποχώρηση του Τάσου Πρωτογέρη και Γιώργου Γιούπη από την τεχνική ηγεσία λίγες μέρες μετά την άνοδο στην Α1 κατηγορία , είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Τσικίνα στην θέση του προπονητή.

Άξιο αναφοράς είναι το βιογραφικό του Γιώργου Τσικίνα που παρόλο του νεαρού της ηλικίας του αποδεικνύει ότι η επιλογή αυτή των παραγόντων της ομάδας για τη θέση αυτή και τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ήταν άρτια.

Παιδί του Φιλίππου, αρχής γενομένης το 1996 στην πρώτη του γνωριμία με το handball, μετράει 3 Πανελλήνια πρωταθλήματα (παίδων & εφήβων με τον Φίλιππο και σχολικό με το πρώην Ε.Π.Λ. Βέροιας ), 8η θέση στο παγκόσμιο σχολικό μουντιάλ και συμμετοχές στο ανδρικό τμήμα της ομάδας μας, της Γ.Ε.Β. και του Άρη Θεσσαλονίκης.

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Α.Π.Θ. με κύρια ειδικότητα το Handball και με προπονητική εμπειρία στην ομάδα του Φέρωνα Βέροιας με την οποία απέκτησε 3η Πανελλήνια θέση στο πρωτάθλημα κορασίδων το 2014/15 και 3η Πανελλήνια θέση στο πρωτάθλημα νεανίδων το 2015/16.

Εθελοντής επί 3 συναπτά έτη στο Διεθνές Τουρνουά Βριληττός και αντίστοιχα εθελοντής γυμναστής και υπεύθυνος οργάνωσης σε αθλητικές εκδηλώσεις του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, ξέρει πολύ καλά να «δίνει» και αυτό ελπίζουμε να κάνει στην νέα αθλητική σεζόν έχοντας αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, μιας ομάδας με ιστορία.

Ας θυμίσουμε στους φίλους μας ότι το γυναικείο τμήμα του Φιλίππου έχει αποκτήσει στο παρελθόν δεκάδες ηλικιακά πρωταθλήματα και έχει υπάρξει πρωταγωνιστής επί σειρά ετών στην Α1 γυναικών.

Μια ομάδα επανδρωμένη πάντα με ανιδιοτελής αθλήτριες, οι περισσότερες εθνικού επιπέδου, η οποία έχει συμμετάσχει σε ΕHF Cups & City Cups συλλέγοντας εμπειρίες με σημαντικές ευρωπαϊκές ομάδες όπως: Borussia Dortmunt Γερμανίας, Carpati Uzhgorod Ουκρανίας, IK Junkeren Bodo Νορβηγίας, Drut Beliniche Λευκορωσίας, Kaltenberg Split Κροατίας και Wat Funfhaus Αυστρίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το προπονητικό team της ομάδας μας, Τάσο Πρωτογέρη και Γιώργο Γιούπη, καθώς και τον έφορο Γρηγόρη Αποστολίδη για την προσφορά τους στην φετινή πορεία και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

Η άνοδος στην Α1 κατηγορία, η όρεξη του νέου μας προπονητή και πάνω από όλα η διάθεση και απόδοση των παικτριών μας, ελπίζουμε να συντελέσουν σε μια αξιοπρεπή πορεία τιμώντας την ιστορία αυτή!”