Κατηγορίες
τηλεόραση

Την Παρασκευή 20/5/2016 στις 9 το βράδυ στην egnatia tv και στην εκπομπή του Χάρη Καφτεράνη

EGNTHESSISΙσχυρές αναταράξεις στον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας. Xωρίς ενημέρωση τα μέλη της διοίκησης, υπάρχουν σκέψεις για παραιτήσεις λόγω της στάσης του προέδρου κου Ζήση Πατσίκα να ανακηρύξει εαυτόν σε “ηγεμόνα” και τους λοιπούς σε “υπηκόους”. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενώ εκλήθησαν να μιλήσουν για το ροδάκινο καθηγητάδες ανά την υφήλιο, ο σύλλογος γεωπόνων Ημαθίας εκρίθη μάλλον ανεπαρκής…Ας ελπίσουμε ότι πρόκειται περί φημών … Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εκπομπή “θέσεις”.

Έρχεται η ώρα της συγκομιδής των ροδάκινων, οι συνεταιρισμοί ετοιμάζονται, οι αξιόπιστοι έχουν το προβάδισμα. Μεταξύ αυτών σε κορυφαία θέση φιγουράρει ο συνεταιρισμός Διαβατού “Άγιος Κωνσταντίνος” υπό την προεδρία του Τάκη Μωραλίδη, του οποίου το ήθος, η εντιμότητα και η ευστροφία αποτελούν τα εχέγγυα για τους παραγωγούς.

Άδειασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ουρσουζίδης την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας η οποία εισηγήθηκε το κλείσιμο τριών Γυμνασίων και την συνύπαρξη σε ένα. Μόλις μύρισε “μπαρούτι” την “έκανε” με ελαφρά πηδηματάκια, σε κάτι τέτοια άλλωστε είναι μανούλα…

Επεισόδια στην Ειδομένη, πρόσφυγες επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις, η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει..

Φοιτητικές εκλογές, σοβαρές απώλειες στις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζει και προσθέτει ο Στέλιος Κουρνιάκος.

Στο δεύτερο μέρος οι Χρόνης Μακρίδης και Χρήστος Παπαστεργίου,στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και συμμετέχοντες στους “Σύγχρονους Δημοκράτες”, μιλούν για την πολιτική κατάσταση της χώρας , για τα αποτελέσματα της συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ και το σημαντικότερο για τα αν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση διεξόδου από της κρίση.

Η Σύμβουλος Θεολόγων κα Μαρία Συργιάνη στο τελευταίο μέρος της εκπομπής, απαντά στις ερωτήσεις του Χάρη Καφτεράνη σχετικά με την τις προθέσεις του   Υπουργείου να μειώσει και τον χρόνο διδασκαλίας και να μεταβάλλει το περιεχόμενο των θρησκευτικών βιβλίων στα σχολεία.

Παρασκευή 20/5/2016 στις 9 το βράδυ στην egnatia tv.