Κατηγορίες
αθλητικά

Στις 21/6 ξεκινά το 2ο «Veria Basketball Camp» με την υπογραφή του Κώστα Τσαρτσαρή

vbasketcamp2016Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί στην πόλη της Βέροιας το camp καλαθοσφαίρισης «Veria Basketball Camp 2016» με την υπογραφή του Κώστα Τσαρτσαρή και την συνεργασία του Δήμου Bέροιας και των τμημάτων μπάσκετ του Φιλίππου και του Α.Ο.Κ Βέροιας.

Το camp θα διεξαχθεί στα γήπεδα μπάσκετ του Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» και «Άρης Γεωργιάδης» από τις 21/6 έως τις 26/6 και συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν αγόρια και κορίτσια από 6-17 ετών.

Σκοπός του «Veria Basketball Camp 2016» είναι να τα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, να παίξουν, να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους και να ολοκληρωθούν ως αθλητές ενώ παράλληλα να αποκτήσουν γνώσεις γύρω από το άθλημα, να πάρουν μαθήματα ζωής μέσα από τη συνεργασία, την ομαδικότητα την πειθαρχία αλλά πάνω απ’ όλα να διασκεδάσουν.

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν από τους καλύτερους, να γυμναστούν και να συμμετέχουν σε πολλά παιχνίδια και διαγωνισμούς αλλά και να γνωρίσουν προσωπικότητες του μπάσκετ οι οποίοι θα είναι επίσημοι προσκεκλημένοι στο camp.

Το πρόγραμμα του «Veria Basketball Camp 2016» καθώς και λεπτομέρειες για την λειτουργία του θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη τύπου που θα δοθεί τις επόμενες ημέρες από τον Κώστα Τσαρτσαρή και τους συνεργάτες του.
Για περισσότερες πληροφορίες και καθημερινή ενημέρωση στην σελίδα του Veria Basketball Camp 2016 στο facebook