Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια (23 & 24 Μαΐου)

via28ottobreΑλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνουν το διήμερο Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Μαΐου 2016 εξαιτίας της εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος που θα πραγματοποιηθούν στην οδό 28ης Οκτωβρίου (τμήμα της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κατερίνης που διέρχεται από τον πολεοδομικό ιστό της πόλης της Αλεξάνδρειας).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας θα γίνουν οι ακόλουθες αλλαγές στην κυκλοφορία:

  1. Τη Δευτέρα 23-5-2016:

α) Τη διακοπή της κυκλοφορίας επί της εξόδου από την Π.Ε.Ο Βέροιας-Θεσ/νικης προς την είσοδο για την 28ης Οκτωβρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κατερίνη, ομοίως και επί της εξόδου από την 28ης Οκτωβρίου προς την είσοδο για την Π.Ε.Ο Θεσ/νικης-Βέροιας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βέροια. Η κυκλοφορία και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, θα διεξάγεται με την βοήθεια κατάλληλης σήμανσης και σηματωρών και θα διοχετεύεται μέσω παρακαμπτήριων δευτερευουσών δημοτικών οδών Μελισσοχωρίου και 25ης Μαρτίου (παράκαμψη).

β) Τη διακοπή της κυκλοφορίας επί της 28ης Οκτωβρίου, πριν την σιδηροδρομική διάβαση στο ύψος της συμβολής με την οδό Μ. Αλεξάνδρου, μόνο στο δεξιό ρεύμα κυκλοφορίας προς Κατερίνη. Η κίνηση των οχημάτων και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα διεξάγεται εναλλάξ μόνο από το αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας με την βοήθεια κατάλληλης σήμανσης και σηματωρών, ως προς την κυκλοφορία επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου προς 28ης Οκτωβρίου και μέσο της οποίας προς Θεσ/νίκη – Βέροια – Κατερίνη, αυτή θα διοχετεύεται από οδό Κρήτης και οδό Σοφοκλή Βενιζέλου.

2) Την Τρίτη 24-5-2016:

α) Τη διακοπή της κυκλοφορίας επί της 28ης Οκτωβρίου, πριν την σιδηροδρομική διάβαση στο ύψος της συμβολής με την οδό Μ. Αλεξάνδρου, μόνο στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας προς Κατερίνη. Η κίνηση των οχημάτων και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα διεξάγεται εναλλάξ μόνο από το δεξιό ρεύμα κυκλοφορίας με την βοήθεια κατάλληλης σήμανσης και σηματωρών, ως προς την κυκλοφορία επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου προς 28ης Οκτωβρίου και μέσο της οποίας προς Θεσ/νίκη – Βέροια – Κατερίνη, αυτή θα διοχετεύεται από οδό Μακεδονομάχων και οδό Σοφοκλή Βενιζέλου.

β) Τον αποκλεισμό της λωρίδας κυκλοφορίας επί της οδού 28ης Οκτωβρίου στο ύψος έμπροσθεν του φούρνου «ΑΛΕΞΙΑΔΗ», αρχικά με κατεύθυνση από Κατερίνη προς Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια από Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη, για την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης τμήματος του οδοστρώματος. Η κίνηση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται εναλλάξ ανά κατεύθυνση με αποκλεισμό της μίας σε κάθε περίπτωση λωρίδας κυκλοφορίας και την διεξαγωγή του αυτού ρεύματος στην άλλη λωρίδα, με την βοήθεια κατάλληλης σήμανσης και σηματωρών.