Κατηγορίες
ανακοινώσεις

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Πλατέος (23/05/2016)

platy-gymnasio lykeioΑνακοίνωση, μετά από τη γνωμοδότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (δείτε ΕΔΩ σχετικά), εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Πλατέος.

Σε αυτή αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Πλατέος ,μετά την σημερινή         γνωμοδότηση της δημοτικής επιτροπής παιδείας του δήμου Αλεξάνδρειας που κατά πλειοψηφία αποφάσισε, οι μαθητές του Γυμνασίου Πλατέος που κατάγονται  από το Λιανοβέρι και Παλιοχώρι να φοιτούν από το νέο διδακτικό έτος στο Γυμνάσιο Κορυφής, δηλώνει απερίφραστα πως, ουδέποτε συναίνεσε προς οποιονδήποτε φορέα στην αφαίμαξη του Γυμνασίου Πλατέος από μαθητικό δυναμικό!!!

Τονίζουμε, πως με αυτή την κίνηση δεν λύνεται το πρόβλημα του γυμνασίου της Κορυφής και συνάμα δημιουργείται πρόβλημα στο υγειές ως τώρα, Γυμνάσιο Πλατέος  που παρανόμως καταργήθηκε το 2011!!

Η τοπική κοινωνία είναι αναστατωμένη και μαζί με τον σύλλογο πλέον, αλλά και την συμπαράσταση των άλλων συλλόγων  των Γυμνασίων (θέλουμε να πιστεύουμε) όπως είχε προαποφασιστεί σε συνάντησή μας, θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις μας!!!»