Κατηγορίες
υγεία

Νάουσα: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Καρκίνος και Γυναίκα” στις 10 Απριλίου

cancromaglenceΟμιλία με θέμα “Καρκίνος και Γυναίκα” συνδιοργανώνει την Κυριακή 10 Απριλίου ο Δήμος Νάουσας, στο πλαίσιο των ενημερωτικών εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει με την ένταξή του στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων, σε συνεργασία με το παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ημαθίας “Άγιος Παρθένιος”.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 10 Απριλίου και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τοπικής Κοινότητας Επισκοπής.

Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση του παραρτήματος Ημαθίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στην Ημαθία μετά την επανασύστασή του που έχει την τιμή να διοργανώνει ο Δήμος Νάουσας.

Παρών θα είναι ο απερχόμενος πρόεδρος του παραρτήματος κ. Κουπίδης, Καρδιολόγος -Παθολόγος, αλλά και ο νέος πρόεδρος κ. Παπαχαραλάμπους Ευάγγελος, Μαιευτήρας Γυναικολόγος.

Ομιλητές θα είναι ο κ. Παπαχαραλάμπους Ευάγγελος, Μαιευτήρας Γυναικολόγος, με θέμα “Εισαγωγή στον Καρκίνο”, η κ Δουμπρή Αρετή, Μαιευτήρας Γυναικολόγος, με θέμα “Προληπτικός Ελεγχος Καρκίνου του Μαστού”, η κ. Μπόσκου Βασιλική, Μαιευτήρας Γυναικολόγος, με θέμα “Πρόληψη Γυναικολογικού Καρκίνου” και η κ. Αραμπατζή Στεργιανή, ΜD Msc Mικροβιολόγος-Βιοπαθολόγος, με θέμα “Ρόλος καρκινικών δεικτών”.

Η ομιλία είναι ανοιχτή για το κοινό.