Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας κοινωνία Μπρουσκέλης Νίκος

Επιτυχημένη η δράση για την συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινων. Παντοπωλείο

trofimakoinopantop20160427Με επιτυχία στέφθηκε η δράση στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλεξάνδρειας που έγινε την Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου στην Αλεξάνδρεια.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας (Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Εθελοντική Ομάδα) σε συνεργασία με τους Προσκόπους της Αλεξάνδρειας βρέθηκαν το πρωί σε σούπερ μάρκετ της Αλεξάνδρειας και συγκέντρωναν τρόφιμα, τα οποία θα ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Σε  δήλωση που έκανε στην Περισκόπηση ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας Νίκος Μπρουσκέλης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία της συγκεκριμένης δομής του Δήμου, ανέφερε τα εξής: «Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμά μας ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Για μια ακόμη φορά οι συμπολίτες μας έδωσαν ένα χέρι βοήθειας σε άλλους συμπολίτες μας, που δυσκολεύονται.

Η δράση αυτή, σε συνδυασμό με άλλες που έγιναν νωρίτερα, δίνουν επάρκεια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο μέχρι και τον Ιούνιο.

Ευχαριστώ θερμά όλους για την ανταπόκριση, δημότες και κατοίκους καθώς και επιχειρήσεις της περιοχής μας, που σε δύσκολους καιρούς για όλους μας ανταποκρίνονται κάθε φορά, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας.»