Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας προσφυγικό - μεταναστευτικό

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: συνάντηση του Δ.Σ. με τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας για προσφυγικό

prosf 722- 2016040108Από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα εξής:

“Την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, συναντήθηκε με το Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Γκυρίνη, με θέμα το μεταναστευτικό.

Μας ενημέρωσε για την ομαλή λειτουργία του Κέντρου Φιλοξενίας (σίτιση, καθαριότητα, ασφάλεια, ιατρική περίθαλψη, αλλά και φαρμακευτική βοήθεια από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο) και την ασφάλεια των πολιτών του Δήμου μας.

Στην ερώτηση μας αν θα δημιουργηθεί δεύτερο Κέντρο Φιλοξενίας στο Δήμο μας, μας ανέφερε ότι δεν έχει κάποια επίσημη ενημέρωση από το κράτος, αλλά και μας διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος μας θα εναντιωθεί στη δημιουργία του, γιατί δεν θα υπάρχει η δυνατότητα σωστής εξυπηρέτησης των μεταναστών.

Τέλος μας ενημέρωσε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ακόμα και στο ήδη υπάρχον Κέντρο Φιλοξενίας(722), το νούμερο να μην ξεφύγει πέρα των δυνατοτήτων της διαχειριστικής ικανότητας του Δήμου.

Εμείς ως Εμπορικός Σύλλογος, προσπαθούμε για την ομαλή παραμονή, για όσο καθίσταται αναγκαίο, των μεταναστών στο Κέντρο Φιλοξενίας της πόλης μας, διότι όσο πιο ασφαλής και αξιοπρεπής είναι η καθημερινότητά τους στο κέντρο, τόσο περισσότερο διασφαλίζεται και η δική μας καθημερινότητα.

Με εκτίμηση

ΤΟ Δ.Σ.”