Κατηγορίες
αθλητικά

Ένα χρυσό και δύο αργυρά μετάλλια για τους παλαιστές της Αλεξάνδρειας

imationas dt 20160417Τρία στα τρία η συγκομιδή μεταλλίων για τον Παλαιστικό σύλλογο Αλεξάνδρειας «Ο Ημαθίων», στην Τελική Φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πάλης παμπαίδων και παγκορασίδων που φιλοξενήθηκε στην πόλη των Σερρών το Σάββατο 16 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα:

Πρωταθλητής Ελλάδος για δεύτερη συνεχή χρονιά αναδείχθηκε ο Πέτρος Στεφανίδης, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο τη φορά αυτή στην ηλικιακή κατηγορία των Παμπαίδων Α’ και τα 38 κιλά ελευθέρας πάλης.

Στις Παγκορασίδες Α’ η Γεωργία Γκουγκούδη κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 57 κιλά ελευθέρας πάλης ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε και ο Πόλος Νικόλαος ο οποίος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 42 κιλά ελευθέρας πάλης των Παμπαίδων Β’.

Την ομάδα συνόδευσαν ο Αντιπρόεδρος του σωματείου Σταμάτης Παπασταματίου ο οποίος ηγήθηκε της αποστολής, καθώς και γονείς των παιδιών.

Η διοίκηση εκφράζει τα συγχαρητήριά της στους αθλητές, στην αθλήτρια καθώς και στους προπονητές Νεκτάριο Σαββίδη και Χαράλαμπο Κουκλίδη για τις διακρίσεις τους στην σημαντική αυτή αθλητική διοργάνωση.

Πηγή: imathionwrestlingclub.webnode.gr