Κατηγορίες
πολιτική

Πέθανε ο Γ. Αγγέλου – συλλυπητήριο Απ. Τζιτζικώστα

aggelouΤην τελευταία του πνοή άφησε το πρωί του Σαββάτου ο 66χρονος στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, Γιάννης Αγγέλου.

Ο Γ. Αγγέλου ήταν ο στενότερος συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού και είχε διατελέσει διευθυντής του γραφείου του. Έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο, στο «Ερρίκος Ντυνάν».

Συλλυπητήριο για το θάνατό του εξέδωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Ο Γιάννης Αγγέλου, ένας από τους πλέον αξιοπρεπείς αγωνιστές της Κεντροδεξιάς παράταξης, ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά με απαράμιλλο ήθος και συνέπεια στις αρχές και τις αξίες του ιδρυτή μας Κωνσταντίνου Καραμανλή, έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Θα τον θυμόμαστε για την ευγένεια, τη σεμνότητα και την υψηλή αίσθηση καθήκοντος, για την παροιμιώδη προσήλωσή του στην υπευθυνότητα, αλλά και για την αταλάντευτη πορεία ζωής ως άνθρωπος του μέτρου κι όχι της μετριότητας. Θα τον θυμόμαστε και για τον μοναδικό τρόπο που έδωσε επί πολλά χρόνια τη μάχη απέναντι στο θάνατο.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».