Κατηγορίες
Ημαθία κοινωνία

Ημαθία: από σήμερα η 3η διανομή ειδών στο πλαίσιο του ΤΕΒΑ

episitistiki voitheia TEVAΙκανοποιημένος δηλώνει ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Καλαϊτζίδης για την πορεία της διαδικασίας

Πραγματοποιείται από σήμερα Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 στους Δήμους της Ημαθίας η 3η διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στους ωφελουμένους του προγράμματος ΤΕΒΑ. Η διανομή θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 22 Απριλίου.

Είδη που διανέμονται στους ωφελούμενους του προγράμματος είναι τρόφιμα (λάδι, όσπρια, ζυμαρικά), είδη καθαριότητας (απορρυπαντικά), είδη ατομικής υγιεινής (σαμπουάν, πάνες, μωρομάντηλα), βρεφικές κρέμες καθώς επίσης και ακτινίδια, μήλα και χυμοί μακράς διάρκειας.

Η διανομή στο Δήμο Αλεξάνδρειας γίνεται στις εγκαταστάσεις της Venus Growers (28ο χλμ Βέροιας – Θεσσαλονίκης).

Την ικανοποίηση του για την άψογη διαδικασία της διανομής επισιτιστικής βοήθειας στους δικαιούχους εξέφρασε με δήλωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος επισκέφθηκε τα γραφεία της πρώην ΕΑΣ Βέροιας, στο Μακροχώρι (όπου γίνεται η διανομή στο Δήμο Βέροιας).

tevaveria20160420Ο αντιπεριφερειάρχης, μετά το πέρας της επίσκεψης, προέβη στην εξής δήλωση: «Εκφράζω την ικανοποίηση μου για τον άψογο συντονισμό της διαδικασίας που υλοποιείται με επικεφαλής τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Ημαθίας.  Τα αγαθά που λαμβάνουν οι 3.779 συμπολίτες μας δικαιούχοι, που μαζί με τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους αγγίζουν τα 8.274 άτομα, είναι σε επάρκεια και άριστη ποιότητα.

Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο των Αστικών ΚΤΕΛ Βέροιας κ. Παύλο Παυλίδη, το δ.σ και τους μετόχους για την ευγενική αρωγή τους στο έργο μας, με την παροχή δωρεάν λεωφορείου, όποτε και αν τους το ζητήσαμε».

Υπενθυμίζεται ότι με πρωτοβουλία του κ. Καλαϊτζίδη θα υπάρξει την Πέμπτη 21 Απριλίου δωρεάν μετάβαση των δικαιούχων της Βέροιας, από τον χώρο του σταθμαρχείου μέχρι το σημείο διανομής στο Μακροχώρι (αναχώρηση 10.30 και επιστροφή στις 12.45).