Κατηγορίες
ανακοινώσεις

Το ειδικό Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας ευχαριστεί το ξενοδοχείο “Μάνθος”

ednalex-20560304-1Η τσικνοπέμπτη για τους/τις μαθητές/τριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Νηπιαγωγείου είχε όμορφη συνέχεια.

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου οι μαθητές /τριες, όλοι μας είμαστε καλεσμένοι για πρωινό στο καφέ του Ηοtel Μάνθος στην πόλη μας. Χαρούμενοι μαθητές ,μαθήτριες και εκπαιδευτικοί πήραμε το δρόμο με καλή διάθεση και πολύ κέφι. Διαβήκαμε την πόλη. Τα αποτελέσματα της κρίσης παντού. Λίγη η κίνηση, οι άνθρωποι λιγότεροι, μια ήρεμη απαισιοδοξία έκανε διακριτά την παρουσία της στο διάβα μας.

Φτάσαμε στο καφέ του Hotel Μάνθος…

Εκεί οι διαθέσεις πολύ διαφορετικές, η χαρά, η αισιοδοξία και κυρίως το χαμόγελο είχαν κάνει αισθητή την παρουσία τους.  Οι οικοδέσποινες του Hotel Μάνθος Bάγια και Άννα Μάνθου με το γέλιο τους , τη χαρά τους και την αγκαλιά τους στους/στις μαθητές/τριες μας ,μας έφτιαξαν τη διάθεση και το κέφι..

ednalex-20560304-2Καθήσαμε σε τραπέζια γεμάτα λαχταριστές λιχουδιές και χυμούς. Το περπάτημα, η περασμένη ώρα , οι μυρωδιές και οι όμορφες γεύσεις έκαναν τους/τις μαθητές/τριες μας να γευτούν με λαχτάρα τα εδέσματα και τους χυμούς. Και εκεί στο τελείωμα του φαγητού και στην ηρεμία…. Ένας κλόουν με σφυρίγματα και μουσική έκανε με εκκωφαντικό τρόπο αισθητή την παρουσία του.

Και τότε…. Άρχισε το γλέντι, όλα μα όλα τα παιδιά άρχισαν να χορεύουν, να τραγουδούν, να παίζουν.

Παιδικές , σύγχρονες και παραδοσιακές μουσικές έκαναν τους μαθητές/τριες να χαρούν, να γελάσουν. Η ώρα για το γαϊτανάκι έφτασε και όλοι/ες τραγούδησαν και έκαναν το γύρω πολλές φορές στο γαϊτανάκι.

Οι εκπ/κοί εκεί εμψυχωτές και συμμέτοχοι σε αυτήν την όμορφη εκδήλωση. Ο κλόουν πολύ καλός και τον ευχαριστούμε για τη διάθεσή του . Άλλη μια όμορφη, χαρούμενη μέρα καταγράφηκε στη μνήμη των μαθητών/τριων μας.

ednalex-20560304Οι οικοδέσποινες του Ηotel Μάνθος Βάγια και Άννα συμμέτοχες στη χαρά και στο κέφι. Τις ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς για την όμορφη εκδήλωση, για την πρόσκληση, τα κεράσματα, τον κλόουν, τη διασκέδαση. Τις ευχαριστούμε όμως κυρίως για την αγάπη που απλόχερα ένιωσαν οι μαθητές μας επίσης για τη διάθεσή τους που με τη διαρκή συμμετοχή τους στη χαρά και στο κέφι που δημιουργήθηκε έγιναν ένα με όλο το σχολείο .

Τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλά αυτές και οι οικογένειες τους και να έχουν πολλές επισκέψεις στους όμορφους και φιλόξενους χώρους που διαθέτουν

Τις ευχαριστούμε…

Καλή Σαρακοστή σε όλες και όλους.