Κατηγορίες
ευχαριστήρια

Ευχαριστήριο απο το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας

eidiko-20160322-1Τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας ευχαριστούν θερμά τους υπεύθυνους του παιδότοπου FUN PARK κ. Μπογιατζή Βαγγέλη και Κατερίνα και Νατάσσα για τη δυνατότητα που έδωσαν στους/στις μαθητές/τριες μας να περάσουν ένα ευχάριστο πρωινό στο χώρο του παιδότοπου.

Ο παιδότοπος λειτούργησε αποκλειστικά για τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου- Νηπιαγωγείου, αφιλοκερδώς κάτι που γίνεται αρκετά χρόνια και τα παιδιά κάθε χρόνο το περιμένουν και το χαίρονται.

Η προσφορά των ιδιοκτητών του FUN PARK γέμισε χαρά και ευχαρίστηση τα παιδιά μας.

Όλα τα παιδιά ντυμένα μασκαράδες, το πρωί της Παρασκευής 11 Μαρτίου, επισκέφτηκαν τον παιδότοπο και ξεφάντωσαν σε αποκριάτικους ρυθμούς. Στον όμορφο και λειτουργικό χώρο τα παιδιά απόλαυσαν τους χυμούς και τα φαγητά που τους προσφέρθηκαν και διασκέδασαν με τα φουσκωτά παιχνίδια και την κεφάτη μουσική έχοντας τη βοήθεια, τη φροντίδα και τη στήριξη από τους υπεύθυνους του καταστήματος και τους εκπαιδευτικούς.

eidiko-20160322-2Τέλος οι υπεύθυνοι του καταστήματος, δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία, μας πρότειναν να επισκέπτονται τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου -Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας το FUN PARK κάθε μήνα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και για το λόγο αυτό τους ευχαριστούμε θερμά.

Τέτοιες πρωτοβουλίες πιστεύουμε ότι δίνουν το παράδειγμα για την ευαισθητοποίηση περισσότερων πολιτών και σίγουρα δημιουργούν καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητα των παιδιών μας.