Κατηγορίες
Αντωνίου Χρήστος

Χρ. Αντωνίου (ΣΥΡΙΖΑ – Ημαθίας): «Το πλάνο ανασυγκρότησης της ΕΒΖ έγινε καταρχάς αποδεκτό»

antoniou-vouli2Το… “φαουλ” του βουλευτή στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως δεν αναφέρει συγκεκριμένα ποια sites ή blogs της περιοχής γράφουν αυτά που λέει (και που έμμεσα με την ανακοίνωση τα διαψεύδει). Έτσι όπως είναι διατυπωμένη η ανακοίνωση η μπάλα τους παίρνει όλους, πράγμα άδικο τόσο για αυτούς που γράφουν όσο και για τους αναγνώστες που επιλέγουν ΕΓΚΥΡΗ ενημέρωση ή σχολιασμό.

Ανακοίνωση σχετικά με την είδηση για την αποδοχή από την Τράπεζα Πειραιώς του πλάνου ανασυγκρότησης της ΕΒΖ – και το πως αυτή μεταδόθηκε από τοπικά ΜΜΕ – εξέδωσε ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Αντωνίου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Σχετικά με φήμες που μεταδόθηκαν από τα τοπικά sites και blogs της Ημαθίας και αφορούν το μέλλον της ΕΒΖ και της τευτλοκαλλιέργειας και ύστερα από επικοινωνία με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Γιώργο Λάντζα, θέλω να ενημερώσω ότι το πλάνο ανασυγκρότησης και βιώσιμης λειτουργίας που κατατέθηκε από τη νέα Διοίκηση στην Τράπεζα Πειραιώς έχει γίνει καταρχάς αποδεκτό και μένουν λίγες λεπτομέρειες προκειμένου να οριστικοποιηθεί. Η Κυβέρνηση έχει σε πρώτη προτεραιότητα το θέμα και οι αγρότες και οι εργαζόμενοι δεν έχουν λόγους να ανησυχούν. Οι οφειλές προς τους τευτλοπαραγωγούς θα πληρωθούν το συντομότερο δυνατό εντός του Μαρτίου.

Χρήστος Αντωνίου

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας”