Κατηγορίες
αστυνομικές ειδήσεις

Στο Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας

eaynh-20160317Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Με δυναμική παρουσία, η ΕΑΥΝΗ εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο Μούρτη Αποστολο, τον γενικό γραμματέα Κωστούλη Κων/νο και τον υπεύθυνο τύπου Σαββίδη Νικόλαο, την Πέμπτη 17/03/2016, έλαβε μέρος στο ΔΣ της ΠΟΑΣΥ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Πολύκαστρο Ν.Κιλκίς.

Έγινε ιδιαίτερη μνεία από τον πρόεδρο Μούρτη Απόστολο, για την πρωτοβουλία της ένωσής μας να συγκληθεί το εν λόγω συμβούλιο στο Κιλκίς ενώ ταυτόχρονα διατυπώθηκαν με τον πιο έντονο τρόπο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους απέναντι στο προσφυγικό πρόβλημα.

Παρών στην συνεδρίαση ήταν και ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κ. Καραμαλάκης Μιχαήλ, ο οποίος απέναντι στις πρωτόγνωρες για το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ εργασιακές συνθήκες, δήλωσε πως θα εργασθεί σκληρά για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους συναδέλφους, με έμπρακτη απόδειξη αυτού, τον εβδομαδιαίο προγραμματισμό ενίσχυσης δυνάμεων προς την περιοχή της Ειδομένης.

Η ΕΑΥΝΗ, ενόψη της δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας στην περιοχή της Αλεξάνδρειας, θα πραγματοποιήσει τις επόμενες μέρες νέα συνάντηση με τον κ.Γενικό. Οι αποφάσεις του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ για περαιτέρω δράσεις θα ανακοινωθούν με νέο Δελτίο Τύπου.