Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας κοινωνία

Από Τετάρτη 16 Μαρτίου η διανομή τροφίμων & ειδών βασικής υλικής στο Δήμο Αλεξάνδρειας

voithtevaΞεκινά την Τετάρτη 16 Μαρτίου στο Δήμο Αλεξάνδρειας η διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στους ωφελούμενους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Η διανομή γίνεται από την Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, στην οποία ο Δήμος Αλεξάνδρειας συμμετέχει ως εταίρος και υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Ημαθίας.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος στο Δήμο Αλεξάνδρειας είναι 2.828 μαζί με τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους.

Τα προϊόντα που θα δοθούν ανά αίτηση είναι:

Τρόφιμα, είδη καθαριότητας, είδη ατομικής υγιεινής (ΤΕΒΑ) καθώς και φρούτα και χυμοί.

Η διανομή θα γίνει στις Εγκαταστάσεις της Venus Growers, 28ο χλμ Βέροιας – Θεσσαλονίκης, στην Αλεξάνδρεια κατά τις ημέρες και ώρες :

Τετάρτη 16-03-2016 και ώρες 10:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Πέμπτη 17-03-2016 και ώρες 10:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Παρασκευή 18-03-2016 και ώρες 10:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με sms.

Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο, απ’ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α του.

Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.