Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια

Αλεξάνδρεια: κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της παρέλασης

odos vetsopoulou alexandriaΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια, λόγω της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, θα ισχύσουν για την Παρασκευή 25 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, αποσκοπώντας στην ομαλή – εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων αποφασίστηκε ότι την Παρασκευή 25 Μαρτίου θα ισχύσουν τα εξής:

α) απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης παντός είδους οχημάτων κατά τις ώρες από 09:00΄ έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης και κατόπιν απόφασης του επικεφαλή των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

β) απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων κατά τις ώρες από 10:30΄ έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης και κατόπιν απόφασης του επικεφαλή των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.

γ) απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων από ώρα 11:15΄ έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης και κατόπιν απόφασης του επικεφαλή των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου (Π.Ε.Ο. Θεσ/νικης-Βέροιας

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών με μέριμνα και φροντίδα του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας.