Κατηγορίες
Ελλάδα κοινωνία

Τελευταίο αντίο από τη χώρα στους 3 του πληρώματος του ελικοπτέρου

pliromaelikoptreoy-kinarosΤο «τελευταίο αντίο» στο πλήρωμα του ελικοπτέρου που έπεσε στην Κίναρο θα απευθύνει η χώρα στις κηδείες που θα γίνουν σήμερα, αύριο και τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου.

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, η εξόδιος ακολουθία του Υποπλοιάρχου Αναστάσιου Τουλίτση θα τελεστεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 στις 15:30 στον Ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Μεταμόρφωση Αττικής και του Υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά θα τελεστεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 στις 13:00 στον Ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου. Στο Ίλιον, τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, θα γίνει η κηδεία του ανθυπασπιστή- ναυτίλου Ευαγγέλου Ελευθέριου.


Ας ελπίσουμε πως η πατρίδα δεν θα αφήσει έτσι τις οικογένειες αυτών των μελών των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και θα μεριμνήσει για αυτές, αφού οι άνθρωποι αυτοί έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του καθήκοντός τους και για να έχουμε όλοι εμείς την πολυτέλεια να κυκλοφορούμε ελεύθεροι, να είμαστε επάνω από τα πληκτρολόγια και να γράφουμε τις απόψεις μας, να κινούμαστε, να βγαίνουμε, να διασκεδάζουμε, να είμαστε με τις οικογένειες μας. Τίποτε δεν μας έχει δοθεί έτσι και φυσικά τίποτε δεν διατηρείται αν κάποιοι συμπολίτες μας δεν κάνουν τη δουλειά – ή κάποια παρόμοια – που έκαναν οι τρεις αυτοί άνθρωποι, στο Αιγαίο ή αλλού…