Κατηγορίες
ευχαριστήρια

Ευχαριστήριο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας

eidikoteatro 20160218Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου οι μαθητές/τριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση ‘‘ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΗΜΑΤΑ’’ στη Γραμμάτων και Τεχνών ,του Δ.Η.Π.Ε.Θ.Ε Βέροιας.

Μια παράσταση που πρόσφερε σε όλους μας απλόχερα χαμόγελα, χαρά και ζεστασιά.

Μια παράσταση με πολλά και ποικίλα μηνύματα για μικρούς και μεγάλους.

Μια παράσταση που μας γέμισε χαρά και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών/τριών μας ως το τέλος.

Οι μαθητές/τριες παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό την παράσταση, συμμετείχαν σε όλη τη διάρκειά της με πολύ κέφι και καλή διάθεση χαρίζοντας στο τέλος το θερμό τους χειροκρότημα στους/στις ηθοποιούς που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους..

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας για την άψογη παρουσίαση της παράστασης που έγινε με πραγματικό σεβασμό και ιδιαίτερη αγάπη προς τους μαθητές/τριες μας .

Για το λόγο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Θέατρο Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας για την πρόσκληση και την ευκαιρία που έδωσαν στους μαθητές/τριες του σχολείου μας καθώς και σε εμάς τους ίδιους να δούμε μια όμορφη παράσταση γεμάτη αισιοδοξία και θετικότητα, μεταδίδοντας χρήσιμα μηνύματα και όμορφα συναισθήματα!

Τους ευχαριστούμε επίσης για τη δωρεάν παρακολούθηση της παράστασης, κάτι που γίνεται κάθε χρόνο και είναι πού όμορφο .

Τα χρήματα για το Λεωφορείο πληρώθηκαν από το Σύλλογο Γονέων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου –Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας.