Κατηγορίες
Μπρουσκέλης Νίκος

Ευχαριστήριο Μπρουσκέλη για προσφορά αναλωσίμων στο Κ.Υ. Αλεξάνδρειας

eyxarbrousk20160226Από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας Νικ. Μπρουσκέλη εκδόθηκε ευχαριστήριο για προσφορά αναλωσίμων ειδών που έγινε προς στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας.

Στο ευχαριστήριο αναφέρονται τα εξής:
“Θέλω να ευχαριστήσω θερμότατα το Χαμόγελο του Παιδιού, για την πολύ σημαντική βοήθεια που προσέφερε σε αναλώσιμα (Γάντια αποστειρωμένα, απλά, επιδέσμους, πεδία αποστειρωμένα, σπάτουλες βαμβάκι, οινόπνευμα, συστήματα ορού, φλεβοκαθετήρες, λευκοπλάστ, μάσκες μιας χρήσης, μάσκες παιδιατρικές με νεφελοποιητή) στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας. Δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας στην οποία βρίσκεται το Χαμόγελο του Παιδιού, αντιλαμβανόμαστε όλοι πόσο μεγαλύτερη αξία λαμβάνει η συγκεκριμένη ενέργεια.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον καθηγητή του Σουηδικού Πανεπιστήμιου Γεωργικών Επιστημών της Ουψάλα και του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης κ. Κώστα Καραντινινή καθώς και τον καθηγητή Οργανικής Χημείας στο Πανεπιστήμιο της Λειψίας κ. Αθανάσιο Γιάννη, που χάρη στην δική τους παρέμβαση είχε αποτέλεσμα η παρούσα προσπάθεια στήριξης του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ. ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ, Χειρουργός Ουρολόγος”