Κατηγορίες
Καρασαρλίδου Φρόσω Περισκόπηση

Διάψευση από τη βουλευτή Φ. Καρασαρλίδου (Ημαθίας – ΣΥΡΙΖΑ) για το δημοσίευμα σχετικά με το Κ.Υ. Αλεξάνδρειας

post20160202Με δελτίο τύπου που εξέδωσε, η βουλευτής Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ) Φρόσω Καρασαρλίδου διαψεύδει κατηγορηματικά όσα αναδημοσιεύσαμε  στην «Περισκόπηση» (ΕΔΩ) – από ανάρτηση του blog «Χρονικά», αναφέροντας πως δεν έχει κάνει κάποια παρέμβαση στο θέμα των μετακινήσεων γιατρών από το Κ.Υ. Αλεξάνδρειας σε άλλες δομές παροχής υπηρεσιών υγείας στη Βέροια και στη Νάουσα.

Πέραν του δελτίου, η βουλευτής επικοινώνησε και με την «Περισκόπηση» διαψεύδοντας τα περί παρέμβασής της. Όπως δε μας ανέφερε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, το ενδιαφέρον της σχετίζεται με το σύνολο των δομών στην Π.Ε. Ημαθίας και «σε καμία περίπτωση εις βάρος της λειτουργίας του Κ.Υ.».

Το δελτίο τύπου της Φ. Καρασαρλίδου στο οποίο αναφερθήκαμε στην αρχή της ανάρτησης αναφέρει τα εξής:

karasarlidou4«ΔΙΑΨΕΥΣΗ
Με έκπληξη αλλά και αγανάκτηση διάβασα σχόλιο στα ΧΡΟΝΙΚΑ, στο οποίο εμπλέκεται το όνομά μου σε «πληροφορίες», «εντολές» και «παρεμβάσεις» για υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας με την «μετακίνηση γιατρών σε Βέροια και Νάουσα». Θέλω κατηγορηματικά να δηλώσω ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε δική μου παρέμβαση για μετακινήσεις γιατρών.

Από την πρώτη στιγμή της βουλευτικής μου θητείας για το μόνο που ενδιαφέρομαι είναι η αναβάθμιση των νοσοκομειακών ιδρυμάτων του νομού μας με την πρόσληψη γιατρών ώστε να στελεχωθούν οι κλινικές και να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας. Αυτό το γνωρίζουν και οι γιατροί του Κ.Υ. Αλεξάνδρειας, με τους οποίους έχω συναντηθεί. Κάθε άλλη «πληροφορία» που δημοσιεύεται δεν έχει καμία βάση αλήθειας.

ΦΡΟΣΩ ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΟΥ
Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ»