Κατηγορίες
αθλητικά

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας: μια ήττα και μια νίκη «μετρούν» για το Σαββατοκύριακο τα κορίτσια του βόλεϊ

gasvolley2016-1Ένα ακόμη «γεμάτο» αγωνιστικό σαββατοκύριακο είχαν τα κορίτσια του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας στο βόλεί. Το Σάββατο οι παγκορασίδες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας έχασαν μέσα στο Κιλκίς από τις παγκορασίδες του Αία με 3-0 σετ, αποκομίζοντας εμπειρίες από το παιχνίδι πραγματικά πολύτιμες, γιατί από τις ήττες γεννιούνται νικητές.

Όσον αφορά τις γυναίκες, που έπαιζαν ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν στη Σκύδρα, η εμφάνιση τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως «Γυναίκες πολύ σκληρές για να χάσουν!!!», αφού πέτυχαν την ανατροπή στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αριστοτέλη Σκύδρας και προκάλεσαν την πρώτη εντός έδρας ήττα της ομάδας της Σκύδρας.

Ένα παιχνίδι κυριολεκτικά «διαφήμιση» για το άθλημα του βόλεϊ σε όλα τα επίπεδα. Οι γυναίκες του ΓΑΣ μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και πήραν το πρώτο σετ. Οι φίλαθλοι στο κατάμεστο ΔΑΚ Σκύδρας βοήθησαν της Γυναίκες του Αριστοτέλη να ανακάμψουν και να πάρουν τα 2 επόμενα σετ.
Εκεί μίλησε η ψυχή των κοριτσιών του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας που κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν το παιχνίδι με 2-3 σετ. Τα κορίτσια στη συνέχεια αφιέρωσαν την νίκη τους στην τραυματία αρχηγό τους Χατζοπούλου Δήμητρα (τραυματισμός που προήλθε από την προηγούμενη αναμέτρηση με τον Αριστοτέλη Σκύδρας μέσα στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας). Υπόσχεση νίκης που κράτησαν και την αφιέρωσαν… σε όλους μας.

Μπράβο σε όλες τις αθλήτριες και στην προπονήτρια του τμήματος βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας που συνεχίζουν να μας χαρίζουν χαμόγελα αισιοδοξίας.