Κατηγορίες
Γεωργία - κτηνοτροφία - αγροτικά θέματα

Αδιέξοδο στη συνάντηση Τσίπρα – αγροτών • εν αναμονή για τις αποφάσεις των συνελεύσεων

agrotes-tsipras 2016022Με αντιδράσεις και παράπονα για τη μη είσοδο όλων στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς (παρέστη και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Δήμου Αλεξάνδρειας Π. Μεσσαλάς) αλλά και με την χαρακτηριστική έκφραση αγρότη – εκπροσώπου μπλόκου ότι έκανε λόγο για «δύο ευθείες που δεν τέμνονται πουθενά» έκλεισε η πρώτη «μαραθώνια» απευθείας επαφή Κυβέρνησης και αγροτών.

Από ότι φαίνεται η απόσταση που χωρίζει Κυβέρνηση και αγρότες είναι μεγάλη και αυτό που αναμένεται πλέον είναι η «επόμενη μέρα» και το πώς θα αντιδράσουν οι αγρότες (τόσο κατά τόπους όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο), μόλις θα ενημερωθούν από τους αντιπροσώπους τους στην Αθήνα.
Ήδη την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους ανήγγειλαν διάφορα μπλόκα ανά την Ελλάδα, όπως αυτό των Τεμπών, ενώ αναμένεται η νέα έκτακτη γενική συνέλευση των αγροτών του Δήμου Αλεξάνδρειας το απόγευμα της Τρίτης στο Δημαρχείο, στην Αλεξάνδρεια, για να αποφασιστούν οι επομενες κινήσεις σε τοπικό επίπεδο (μπλόκο Νησελίου).