Κατηγορίες
αθλητικά

Φιλικό αγώνα έδωσε η ομάδα εφήβων του ΝΑΣΗ

nashlogoΣε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί (07/02/2016) ο φιλικός αγώνας Υδατοσφαίρισης (Water Polo) μεταξύ των ομάδων εφήβων Ν.Α.Σ.Ημαθίας και ΔΕΛΦΙΝΙΑ Πτολεμαΐδας στο κολυμβητήριο ΝΑΥΤΙΛΟΣ.

Η εκδήλωση άνοιξε με την παρουσίαση των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας Μίνι Παίδων του Ν.Α.Σ.Η., οι οποίοι πραγματοποίησαν μεταξύ τους αγώνα διάρκειας 30′ .

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι εφηβικές ομάδες των δύο αντιπάλων, όπου το αποτέλεσμα κρίθηκε υπέρ της ομάδας του Ν.Α.Σ.Η.

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 19/02/2016, όπου θα λάβουν μέρος στους αγώνες της Α’ προκριματικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων 2016. Οι αγώνες αυτοί θα πραγματοποιηθούν στις 19-21/2/2016 στην Πτολεμαΐδα, όπου συμμετέχουν επίσης οι ομάδες της Κ.Ε. Κοζάνης, του Πύρρου Ιωαννίνων και του Ν.Α.Ο. Κέρκυρας.

Το Δ.Σ. του Ν.Α.Σ.Η. συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές των δύο ομάδων κ. Γαλή Βασίλη και κ. Ελευθεριάδη Μίλτο για την άψογη εμφάνιση και το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν, καθώς και τον κ. Οικονόμου Ανδρέα για τη διαιτησία του αγώνα. Ευχαριστεί τους γονείς των δύο συλλόγων καθώς επίσης και όλους τους φίλους του αθλήματος για την έμπρακτη συμπαράστασή τους.