Κατηγορίες
ΚΔΒΜ Αλεξάνδρειας

Κλείνουν πάρα πολλά ΚΔΒΜ – τι αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση ΚΔΒΜ Δήμου Αλεξάνδρειας

kdvmΜεταξύ των ΚΔΒΜ που λειτουργούν σε πολλούς Δήμους ανά την Επικράτεια και πλέον κλείνουν (αν το γράφαμε πιο… ήπια θα γράφαμε “ολοκληρώνουν τη λειτουργία τους – αλλά από τον τίτλο τους και μόνο μπορεί να γίνει αντιληπτό πως τέτοιες δομές δεν “ολοκληρώνουν” σχεδόν ποτέ τη λειτουργία τους) είναι και το ΚΔΒΜ του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

“ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ για το ΚΔΒΜ Δήμου Αλεξάνδρειας. Από σήμερα μόνο η Στερεά Ελλάδα και τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου θα έχουν Κέντρα Διά Βίου Μάθησης που θα παρέχουν δωρεάν εκπαίδευση ενηλίκων.


Τα στελέχη του ΚΔΒΜ Αλεξάνδρειας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν στην επιτυχή λειτουργία του ΚΔΒΜ Δήμου Αλεξάνδρειας. Ομάδα έργου Αθήνα, Δήμαρχο, Αντιδημάρχους, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρο Νομικού Προσώπου, Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων, Υπαλλήλους του Δήμου Αλεξάνδρειας, Διευθυντές σχολείων, Φύλακες σχολείων, Εκπαιδευτές και Εκπαιδευόμενους.

Στα 2 χρόνια λειτουργίας τους το ΚΔΒΜ Δήμου Αλεξάνδρειας υλοποίησε 94 τμήματα μάθησης:

18 τμήματα στο ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας, 9 στη Δημοτική Ενότητα Τρικάλων, 3 στη Δημοτική Ενότητα Σταυρού, 2 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας, 1 στη Δημοτική Ενότητα Λιανοβεργίου, 1 στη Δημοτική Ενότητα Πλατέως, 1 στη Δημοτική Ενότητα Καβασίλων, 1 στη Δημοτική Ενότητα Παλαιοχωρίου, 1 τμήμα στο ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας – Παιδιά της Άνοιξης και τα υπόλοιπα 57 τμήματα στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Επιπλέον με σκοπό την προώθηση του έργου του, το ΚΔΒΜ Δήμου Αλεξάνδρειας οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία 6 ημερίδες – ομιλίες.

Στα προγράμματα του ΚΔΒΜ συμμετείχαν περισσότεροι από 1600 εκπαιδευόμενοι και δίδαξαν 60 εκπαιδευτές.

Τις βεβαιώσεις παρακολούθησης μπορείτε να τις παραλάβετε από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε όλους!

Με εκτίμηση,

Θωμαή Ε. Δημητριάδου Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας ΚΔΒΜ Δήμου Αλεξάνδρειας

Αθηνά Ευσταθίου, Υπεύθυνη Οργάνωσης ΚΔΒΜ Δήμου Αλεξάνδρειας”