Κατηγορίες
πολιτική

Τζιτζικώστας για τη νίκη Μητσοτάκη: “στεκόμαστε δίπλα του για να κάνουμε πράξη το αίτημα για αλλαγή και ανανέωση”

tzitzi-veroia-ndΔήλωση για τo αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποίησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο ίδιος ήταν ένας εκ των διεκδικητών της προεδρίας της ΝΔ και στον πρώτο γύρο είχε καταλάβει την τρίτη θέση.

Στη δήλωσή του ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ τον νέο Πρόεδρο της ΝΔ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τόσο για τη νίκη του χτες, όσο και για τον αγώνα που έδωσε όλους αυτούς τους μήνες.

Από σήμερα όλοι μαζί ενωμένοι στεκόμαστε δίπλα του για να κάνουμε πράξη το αίτημα για αλλαγή και ανανέωση, έτσι όπως εκφράστηκε από τους φίλους και τα μέλη της ΝΔ.

Καλούμαστε να κάνουμε μια μεγάλη και ανοιχτή Νέα Δημοκρατία, που θα συνομιλεί και πάλι με την κοινωνία και να βάλουμε οριστικό τέλος στους μηχανισμούς, τα συστήματα και τα κλειστά γραφεία.

Μόνο έτσι θα μπορέσει σύντομα η ΝΔ να αποτελέσει και πάλι μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης για τη χώρα. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε σύντομα ως παράταξη να βάλουμε ένα τέλος σ’ αυτή την αναξιόπιστη κυβέρνηση».