Κατηγορίες
αθλητικά

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει ο Φίλιππος Βέροιας το Σάββατο 16 Ιανουαρίου

filver2016Με την 13η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο 16/1 το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας ανδρών και ο Φίλιππος αντιμετωπίζει στην Αθήνα το Περιστέρι σε ένα δύσκολο και σημαντικό και για τις δύο ομάδες παιχνίδι. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 με διαιτητές τους κ.κ Παντελίδη, Δαρλαμήτσο και Δημόπουλο ενώ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγο τιμωρίας των γηπεδούχων.

Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr : ” Εχουμε μπροστα μας ενα πολυ σημαντικό παιχνιδι. Ξέρουμε οτι το παιχνιδι ειναι τελικός για την αντίπαλη ομάδα η οποία και ιστορική ειναι και πολυ καλο ροστερ διαθέτει. Εμείς απο την πλευρά μας ειχαμε να αντιμετωπίσουμε τις ασθένειες του Τοζιου και του Οικονομόπουλου οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει ακόμη να προπονηθούν αυτη την εβδομάδα γεγονός που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την προετοιμασία μας.

Επίσης επρεπε να διαχειριστούμε και την ήττα του Σαββάτου τονίζοντας στους παίκτες οτι αυτη πέρα απο τα δικά μας λάθη προήλθε και απο την ανωτερότητα των αντιπάλων οι οποίοι υπερήχαν και ποιοτικά και ποσοτικά.  Δεν ειναι άλλωστε ντροπή να αναγνωρίζει κανεις την ανωτερότητα του αντιπάλου.

Έξ αρχής και δεδομένων των συνθηκών η προσπάθεια που γίνεται απο ολους στο τμήμα δηλαδή απο τον κ Λαζο, τους αθλητές, κάποιους φίλους του τμήματος και απο εμάς τους προπονητές ειναι ηρωική και αξιοπρεπέστατη. Οργανωτικά αλλα και αγωνιστικά η ομάδα ειναι ανταγωνιστική και συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις της χάρη και στη βοήθεια των χορηγών της. Αυτο το γνωρίζουν και οι αθλητές και όλοι εμείς που εργαζόμαστε γι αυτη.

Ξεκινήσαμε λέγοντας οτι οποιος χάνει απ τον Φίλιππο υποβιβάζεται μαζι του η χάνει την άνοδο απο αυτον. Στην πορεία όλοι οι προαναφερθέντες παράγοντες ενίσχυσαν την πίστη μας και μετέτρεψαν τον στόχο της απλής διεκπαιρεωτικης παρουσίας σε αγωνα παραμονής. Ο αγώνας αυτός συνεχίζεται ειναι μακρύς και πολλές φορές επίμονος.

Δεν ειναι ομως ουτε μάταιος ουτε καταδικασμένος. Εξακολουθούμε όλοι μας να εχουμε πίστη στη δυναμη της ομάδας μας και στην παραμονη στην κατηγορία.”