Κατηγορίες
ευχαριστήρια παιδεία

Ευχαριστήριο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας

eidikodimot20160126Στον Απόηχο από τις ευχές για το μήνυμα της Γέννησης και τον ερχομό του νέου χρόνου αλλά και από την αναστάτωση που προκάλεσε η διάρρηξη του σχολείου μας και την αποκατάσταση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν, οι μαθητές/τριες, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους/ες που παρακολούθησαν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας καθώς επίσης και όλους/ες εκείνους/ες που έδειξαν έντονα το ενδιαφέρον και την ευαισθησία τους, με ποικίλους τρόπους και με πολύ αγάπη για το σχολείο μας και θέλησαν να ενημερωθούν για τη διάρρηξη και τις φθορές που έγιναν.

Ευχαριστούμε επίσης το Σύλλογο Αναπήρων Παραπληγικών Νοτιοδυτικής Θεσσαλονίκης «Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ» για το όμορφό θεατρικό που ετοίμασαν και παρουσίασαν στη γιορτή μας.
Ήταν μια όμορφη παράσταση γεμάτη αισιοδοξία, δύναμη και υπομονή και μετέδωσαν σε όλους μας όμορφα συναισθήματα.

Κυρίως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά του Στ2 του 1ου Δημ.Σχολείου Αλεξάνδρειας και τη δασκάλα τους Λεσσέ Όλγα, οι οποίοι αποδέχτηκαν τους μαθητές και τις μαθήτριες του Eιδικού Δημοτικού Σχολείου-Nηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας γι’ αυτό που είναι, αλληλεπίδρασαν και δέθηκαν μαζί τους αντιμετωπίζοντας τους/τες ως ίσους/ες νιώθοντας όχι λύπη και συμπόνια, αλλά πραγματική αγάπη και ενδιαφέρον.

Ευχαριστούμε την εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας που για ακόμη φορά ήταν κοντά στο σχολείο μας και σε μια όμορφη εκδήλωση τις παραμονές των Χριστουγέννων, τα παιδιά του κατηχητικού Σχολείου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξάνδρειας επισκέφτηκαν το σχολείο μας προσέφεραν δώρα στους μαθητές/τριες και στο σχολείο το ποσό των 400 Ευρώ ευχαριστούμε τα παιδιά αλλά και τους πνευματικούς που τα εμπνέουν.

eidiko dim_nip alexandria2Ευχαριστούμε επίσης Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Α.Π.Η και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Παντόπουλο Σάκη για τα κεράσματα που προσέφεραν στη γιορτή μας, ευχόμαστε στον Πρόεδρο γρήγορη ανάρρωση και να είναι πάντα καλά.

Ευχαριστούμε τον κ. Καραπατσάκη Νίκο για τη δωρεάν Βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης (μια ακόμη φορά) και για την εγγραφή και προσφορά DVD για τον κάθε μαθητή/τρια μας του σχολείου αλλά και για τους/τις μαθητές/τριες του ΣΤ2 του 1ου Δημ.Σχολείου Αλεξάνδρειας.

Ευχαριστούμε την Π.Α.Ε Βέροια που προσέφερε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα και τους ευχόμαστε πολλές νίκες.

Ευχαριστούμε τους Δύο (2) φούρνους της πόλης μας, την «ΠΙΝΑΚΩΤΗ» του Βασίλη Παπαδόπουλου και τον «Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ» του Βαγγέλη Αργιαντόπουλου, που συνεχίζουν για μια ακόμη χρονιά, να προσφέρουν το πρόγευμα στους μαθητές/τριες του σχολείου μας.

Επίσης νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το Δήμο Αλεξάνδρειας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Κυτούδη Μόσχο για το ενδιαφέρον που έδειξε για τη διάρρηξη του σχολείου μας αλλά και για τις άμεσες και γρήγορες λύσεις που έδωσε στην αποκατάσταση των φθορών και την τοποθέτηση συναγερμού στο σχολείο.

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί ευχόμαστε σε όλους για τη νέα χρονιά Υγεία, Χαρά και Αγάπη στο συνάνθρωπό μας, μαζί με τις ελπίδες όλων μας για περισσότερο ενδιαφέρον, υποστήριξη και βοήθεια στα προβλήματα του χώρου της Ειδικής Αγωγής γενικά αλλά και ειδικά του Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας.