Κατηγορίες
κοινωνία Νάουσα

Που και πως θα παραλάβουν την βοήθεια οι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ στο Δήμο Νάουσας

dimarxeiologo_naoussaΤην Τρίτη 26 Ιανουαρίου η Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, με επικεφαλής εταίρο την Π.Ε Ημαθίας, πρόκειται να πραγματοποιήσει την πρώτη διανομή τροφίμων, στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)». H διανομή γίνεται υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ημαθίας. Η Π.Ε. Ημαθίας βρίσκεται ανάμεσα στις πέντε πρώτες συμπράξεις της χώρας που υλοποιούν το ΤΕΒΑ.

Προϊόντα που θα δοθούν ανά αίτηση.

Ένα (1) κοτόπουλο και φρούτα (ακτινίδια, μήλα).

Για τον Δήμο Νάουσας:

α) Στο δημοτικό περίπτερο «Κιόσκι» Νάουσας την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 και ώρες 11:00π.μ έως 16:00μ.μ, για τους ωφελούμενους που διαμένουν στην Νάουσα και

β) Στις Τοπικές κοινότητες την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου

Τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι ωφελούμενοι:

Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με sms για το σημείο διανομής που θα προσέλθει ο καθένας.

Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο, απ΄ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α του.

Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.