Κατηγορίες
Περιφεριακή Ενότητα Ημαθίας

Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη μέρα της διανομής της επισιτιστικής βοήθειας στην Ημαθία, η οποία συνεχίζεται και την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου

episitistiki20160126Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη μέρα διανομής των τροφίμων της επισιτιστικής βοήθειας στην Ημαθία, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου.
Τον συντονισμό της εξυπηρέτησης των χιλιάδων ωφελουμένων, οι οποίοι παρέλαβαν νωπά τρόφιμα και φρούτα, είχε η Π. Ε Ημαθίας. Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Καλαϊτζίδης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις διανομής σε Βέροια και Αλεξάνδρεια και επέβλεψε της διαδικασίας.

Για την επιτυχή διανομή, η οποία συνεχίζεται και αύριο Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, στα προκαθορισμένα σημεία των τριών δήμων (στον δήμο της Βέροιας τα Αστικά ΚΤΕΛ διαθέτουν δωρεάν λεωφορείο που ξεκινάει από το σταθμαρχείο στις 9 το πρωί), ο κ. Καλαϊτζίδης έκανε την εξής δήλωση:


episitistiki-stavros20160126«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Ημαθίας, τους συνεργάτες μου και όλους τους συμμετέχοντες στην κοινωνική σύμπραξη για την σημαντική, εθελοντική τους προσφορά, στην ανακούφιση ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας. Επίσης τους τρεις δήμους της Ημαθίας, που συνέβαλλαν τα μέγιστα στο να ανταπεξέλθουμε στον σημαντικό αυτό διανεμόμενο όγκο βοηθείας.

Η Π.Ε Ημαθίας θα είναι πάντα επικεφαλής κάθε προσπάθειας κοινωνικής αλληλεγγύης και μέριμνας για τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης».