Κατηγορίες
Περιφεριακή Ενότητα Ημαθίας

Δήλωση Καλαϊτζίδη για την πρώτη φάση της διανομής της επισιτ. βοήθειας

episitistiki-stavros20160126Ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κ. Καλαϊτζίδης, με αφορμή τη διανομή τροφίμων που γίνεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.) έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την επιτυχή έκβαση της πρώτης φάσης της διανομής επισιτιστικής βοήθειας, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 26 και 27 Ιανουαρίου 2016 στην Ημαθία, με συντονιστή εταίρο την Περιφερειακή μας Ενότητα.


Η ευαισθησία που επέδειξαν οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Ημαθίας, οι κοινωνικοί μας εταίροι, με πρώτους τους δήμους της Ημαθίας, στην εθελοντική εξυπηρέτηση των 3.779 ωφελούμενων του προγράμματος ΤΕΒΑ, που με τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους αγγίζουν τα 8.274 άτομα, ήταν καταλυτική.
Τους ευχαριστώ θερμά, όπως ευχαριστώ και την περιφερειακή σύμβουλο Νίκη Καρατζιούλα, η οποία από την αρχική φάση διαβούλευσης του προγράμματος της επισιτιστικής βοήθειας, μέχρι και την υλοποίηση της πρώτης φάσης, βοήθησε τα μέγιστα στην οργανωτική δομή. Ευελπιστώ ότι σύντομα, σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία, θα διατεθούν περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης, που θα ανακουφίσουν τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του τόπου μας.”