Κατηγορίες
αθλητικά

Ανακοινώσεις της Α.Ε. Αλεξάνδρειας για την κοπή της πίτας και το παιχνίδι με τη Χαρίεσσα

aealexandreiaslogo2Από την Α.Ε. Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα σχετικά με το αυριανό παιχνίδι αλλά και με την κοπή της πίτας που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου:

“Η 17η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α1 έφτασε. Το Σάββατο στις 23 Ιανουαρίου και ώρα 3:00 το απόγευμα η ομάδα της πόλης μας δίνει σημαντικό παιχνίδι με την αντίστοιχη της Α.Ε Χαριέσσας στο δημοτικό γήπεδο Αλεξάνδρειας. Διοίκηση, προπονητικό team και παίκτες καλούν τον κόσμο να δώσει το παρόν και αυτήν την αγωνιστική. Ενημερώνουμε επίσης πως όλοι οι μαθητές δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Σας περιμένουμε όλους για ακόμη μια αγωνιστική στο πλευρό μας.”

——–

Εν μέσω «ζεστής» ατμόσφαιρας και οικογενειακού κλίματος η ομάδα μας έκοψε το βράδυ της Πέμπτης την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Τους παίκτες, τα μέλη του προπονητικό team καθώς και όσους βρέθηκαν κοντά μας καλωσόρισε ο πρόεδρος της ομάδας μας Γιάννης Ουσταμπασίδης ευχόμενος υγεία και δύναμη για το 2016.

Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο παίκτης της ομάδας μας Νίκος Τσιρίδης που κέρδισε ένα ρολόϊ χειρός προσφορά του ταμία της ομάδας κ. Βασίλη Παπαεμμανουήλ, ένα σετ φόρμες προσφορά της ΕΠΣ Ημαθίας και 50€ από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Καραμελίδη καθώς και η διοίκηση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στους οποίους ευχόμαστε για 2η συνεχόμενη φορά να φέρουν το κύπελλο και πάλι στον δήμο μας.

Ως διοίκηση της Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, πράγμα που αποδεικνύει την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφουν για τον σύλλογο μας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν: ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ κ. Καραμελίδης και ο αντιπρόεδρος κ. Κρουστάλης. Επίσης ο δήμαρχος του Δ. Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ναλμπάντης, κ. Δελιόπουλος, κ. Κυτούδης, κ. Συρόπουλος, ο κ. Κιρκιλιανίδης και ο κ. Θεοχάρης. Τους Παλαίμαχους Αλεξάνδρειας και τον πρόεδρο κ. Μαστροδήμο. Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους από τα αθλητικά σωματεία που βρέθηκαν επίσης κοντά μας, τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και το τμήμα μπάσκετ του Αλκέτα καθώς και των πολιτιστικών συλλόγων Εστία Ρουμλουκιωτών, Σύλλογο Ποντίων Αλεξάνδρειας και του Αμάραντου.

Να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του café-bar Trocadero για την άψογη φιλοξενία.