Κατηγορίες
χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

«H γιορτή των ευχών» στη Νάουσα

xristoyg zaxarotaχριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά στις 12 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Καρατάσου

Μαζί με το άναμμα του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Καρατάσου το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 το απόγευμα, ο Δήμος Νάουσας, σε συνεργασία με τους ζαχαροπλάστες και την ενεργό συμμετοχή των παιδιών, ετοιμάζουν μια λαμπερή χριστουγεννιάτικη «Γιορτή των Ευχών».

Η «Γιορτή των Ευχών», που στόχο έχει την καλλιέργεια του πνεύματος των Χριστουγέννων και του αισθήματος αγάπης και προσφοράς, κεντρική δράση έχει την παρασκευή γιορτινών μπισκότων από τοπικά προϊόντα, προεξάρχοντος του μούστου, από τα ίδια τα παιδιά με τη βοήθεια των ζαχαροπλαστών, ενώ δίπλα από το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο τα παιδιά θα επιλέξουν με ηλεκτρονικό τρόπο την χριστουγεννιάτικη ευχή που θα αποτελέσει και την ευχή του Δήμου Νάουσας για το 2016.

Όλος ο χώρος της πλατείας έχει διακοσμηθεί, δίνοντας έντονο και γιορτινό χρώμα τόσο στην εκδήλωση όσο και στις εορταστικές μέρες που θα ακολουθήσουν.

Η Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας θα πλαισιώσει μουσικά την εκδήλωση με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Στην εκδήλωση είναι καλεσμένα όλα τα παιδιά του Δήμου και θα υπάρξει δωρεάν μετάβαση και επιστροφή τους από τις 14 τοπικές κοινότητες στην Πλατεία Καρατάσου.

Για τις ακριβείς ώρες μετάβασης και επιστροφής θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση στα σχολεία των Τοπικών Κοινοτήτων.