Κατηγορίες
επικαιρότητα

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας στο ΚΑΠΗ

eidiko-kapiΟι μαθητές και οι μαθήτριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τις γιορτές των Χριστουγέννων και τον ερχομό του νέου έτους.

Με πρόταση του Προέδρου του ΚΑΠΗ κ. Παντόπουλου Αθανάσιου οι μαθητές και οι μαθήτριες στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ΚΑΠΗ.

Μέσα σε ένα ζεστό, ανθρώπινο, χαρούμενο και γεμάτο αγάπη περιβάλλον οι μαθητές/τριες ένιωσαν όμορφα, γεύτηκαν τα κεράσματα και τους χυμούς και τραγούδησαν μαζί με τη χορωδία του ΚΑΠΗ τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα κάλαντα.

Με πρόσωπα χαμογελαστά και με μεγάλη ικανοποίηση δέχτηκαν και τα δώρα τα οποία οι εργαζόμενοι του κέντρου είχαν ετοιμάσει.

Αυτά τα χαμογελαστά πρόσωπα των μαθητών/τριών είναι και η επιβράβευση για την όμορφη έξοδό μας από το σχολείο.

Οι μαθητές/τριες, οι γονείς και οι Εκπαιδευτικοί του σχολείου μας ευχαριστούν θερμά τους εργαζόμενους στο ΚΑΠ , ιδιαίτερα τη Δντρια του ΚΑΠΗ κ. Μερόπη Ιωαννίδου και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του ΚΑΠΗ κ. Παντόπουλο Αθανάσιο για την πρόσκληση και την αγάπη που απλόχερα χάρισαν στους μαθητές /τριες μας αλλά και για τα κεράσματα και τα δώρα που μας έδωσαν.

eidiko-kapi2Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στη χορωδία του ΚΑΠΗ που τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια για τους μαθητές /τριές μας και όλοι μαζί είπαμε τα κάλαντα.

Ευχαριστούμε επίσης το Σύλλογο Κολινδρινών Αλεξάνδρειας «Ο Παυσίλυπος» για την προσφορά 50€ (αντί στεφάνου) στη μνήμη του μέλους του συλλόγου τους Μπράβου Αναστασία.

Το Δ.Σ και τα μέλη του Συλλόγου Κολινδρινών Αλεξάνδρειας «Ο Παυσίλυπος» για άλλη μια φορά δείχνουν την ευαισθησία τους για τα Άτομα με Αναπηρία και τους /τις ευχαριστούμε.

Ευχόμαστε σε όλους να είναι η καινούργια χρονιά καλύτερη και να μπορέσουμε όλοι μας να ζήσουμε πιο ανθρώπινα ώστε να μπορούμε να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Να υπάρχει υγεία και να ξαναρθεί το χαμένο χαμόγελο στα χείλη όλων.