Κατηγορίες
Περισκόπηση

Στα δυο καθρεφτάκια δίνουμε δώρο-bonus ένα mp3…

apopsiΛάβαμε από φίλο της Περισκόπησης μια επισήμανση (με ύφος χιλίων καρδιναλίων, σαν να ζητούσε εξηγήσεις) σχετικά με την «έλλειψη» φωτογραφιών από αναρτήσεις που σχετίζονται με τοπικά γεγονότα αλλά και τη μη ανάρτηση στο facebook όλων των όσων μπαίνουν στην Περισκόπηση.
Αποφύγαμε να απαντήσουμε τη στιγμή εκείνη, για να απαντήσουμε ανοιχτά μέσα από μια ανάρτηση – εμείς εδώ έτσι το κάνουμε (όλα ανοιχτά), αν και θα τα ξαναπούμε μια ακόμη φορά (ευκαιρία όμως είναι, γιατί οι νέοι φίλοι είναι πολλοί).

Στην Περισκόπηση η παράθεση και/ή ο σχολιασμός του γεγονότος αποτελεί τον πρωτεύοντα στόχο. Μπορεί να πρόσωπα να συμμετέχουν σε ένα γεγονός ή επηρεάζουν τις καταστάσεις που προηγούνται του γεγονότος ή/και το ακολουθούν, όμως τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται και τα γεγονότα μένουν.


Η προβολή κάποιων ήδη προβεβλημένων (που πολλές φορές καταντάει υπερπροβολή) δεν είναι μέσα στους… σκοπούς μας. Δεν το κάναμε ποτέ, ούτε θα το κάνουμε τώρα. Αναρτήσεις που στην ουσία είναι διαφημίσεις, στυλιζαρισμένα πρόσωπα σε στημένες φωτογραφίες για λόγους αυτοπροβολής, πληρωμένες αναρτήσεις κλπ κλπ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΟΤΕ.
Προτιμούμε να δίνουμε σημασία και βήμα στους πραγματικούς πρωταγωνιστές ενός γεγονότος.

Θα το πούμε μια ακόμη φορά: όποιος ή όποια επιθυμεί να βλέπει τον εαυτό του με το παραμικρό, τότε δίνουμε δώρο έναν καθρέφτη. Επίσης στους 2 καθρέφτες δίνουμε bonus και ένα mp3, με ηχογραφημένα μηνύματα για το πόσο καλός ή καλή είναι, για το πόσο όμορφος/όμορφη ή ικανός/ικανή είναι (για να το ακούει την ώρα που θα κοιτάει στον καθρέφτη και να φουσκώνει όπως τα γαλόπουλα).

Όσον αφορά το facebook δυστυχώς θα αναγκαστούμε να επαναλάβουμε κάτι: εκεί μπαίνει (με τυχαία επιλογή) ένα 30-40% όσων καθημερινά μπορείτε να δείτε στην Περισκόπηση. Κυνηγοί των κλίκ δεν ήμαστε, το αποδεικύουμε καθημερινά εδώ και 8 χρόνια. Επίσης λάτρεις των likes δεν ήμασταν ποτέ, δεν τα επιδιώξαμε ποτέ, δεν πληρώσαμε για να μας βρουν «φίλους» (που να δείτε πόσους «φίλους» και likes θα είχαμε από Bankong μεριά αν το κάναμε. Αν το κάνετε θα καταλάβετε το εννοούμε).
Το σημείο αναφοράς μας είναι η Περισκόπηση και όχι το facebook (όσο καλό «εργαλείο» κι αν είναι για να προωθήσει κάποιος οτιδήποτε θέλει).

Καλή εβδομάδα, με μια υπενθύμηση: εμείς εδώ συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και τρόπο.