Κατηγορίες
γνώμη - σχόλιο επικαιρότητας

Βουλωμένο γράμμα διαβάζουν….

3ikalogΒρήκαν «λάθη και παραλείψεις»!!! Σώωωωπα…
Βουλωμένο γράμμα διαβάζουν οι τύποι, και εκεί στο ΔΝΤ αλλά και εδώ στην Ελλάδα (ειδικά δε τα μηντιακά τους παπαγαλάκια).

Έχουμε 2 ειδών ηλιθίους: τους εντός και τους εκτός.
Οι εκτός κοιτάνε τη δουλειά τους, άρα δεν μπορείς να του πεις και τόσο ηλίθιους. Μάλλον είναι έξυπνοι.
Οι εντός πάλι αποδεικνύονται καθημερινά τα τελευταία 5 χρόνια «χρήσιμοι ηλίθιοι», αφού όχι μόνο χορεύουν στο ρυθμό των πρώτων αλλά τους κάνουν και τεμενάδες.


Εν ολίγοις: βρήκαν λέει πως το πρόγραμμα του ΔΝΤ δεν ήταν και τόσο καλά στημένο, πως δημιουργεί προβλήματα, πως έγιναν «λάθη και παραλείψεις» στο πρόγραμμα του 2010. Τι λες ρε αδερφέ; Κάνει τέτοια “λάθη”  το Ταμείο;

Όλοι όσοι έχουν ανοίξει ένα βιβλίο παγκόσμιας οικονομικής ιστορίας κάπου θα έχουν πετύχει ένα κεφάλαιο που θα αναφέρεται στις «επιτυχίες» του ΔΝΤ. Όπου πάει το ΔΝΤ αφήνει στάχτη και μπούρμπερη με αυτά που ζητάει. Διαλύονται τα πάντα και μετά – αφού έχει ρημαχθεί το σύμπαν – αποχωρεί.

Εδώ, στην Ελλάδα, τους έχουμε στο κεφάλι μας από το 2010.

Από το 2009 τα λέμε, π.χ. ΕΔΩ: αν δεν τους διώξουμε άμεσα (μαζί με τους υπόλοιπους 2, που εσχάτως έγιναν 3 και πλέον όλους μαζί τους ονομάζουν «κουαρτέτο») και δεν απαιτήσουμε μονομερώς επαναδιαπραγμάτευση, τότε αυτό που απομένει να δούμε θα είναι η οριστική και αμετάκλητη μετατροπή της Ελλάδας σε προτεκτοράτο στο οποίο ο κάθε χαμένος θα κάνει πειράματα κάθε τύπου (οικονομικά, κοινωνικά κλπ) σε μαζική κλίμακα.

Αν δεν το δεχθούν, τότε να τους κουνήσουμε το μαντήλι του αποχωρισμού και να τους στείλουμε αδιάβαστους πριν μας στείλουν αυτοί.

Αν δεν προλάβει να μας έρθει και τίποτε άλλο στο κεφάλι…

Δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο. ΤΙΠΟΤΕ! Ας το πάρουμε χαμπάρι κάποια στιγμή.

Και ας αποφασίσουμε τι θέλουμε, γιατί εκείνο το “φέρτε κάτι να υπογράψουμε” που ζητούσαν το καλοκαίρι του 2015 τα κόμματα από την τότε Κυβέρνηση, η τελευταία τους το πήγε. Και το υπέγραψαν και αυτό, μαζί με ακόμη 2 παρόμοια “κάτι” που είχαν υπογραφεί νωρίτερα. Μην τυχόν και χάσουμε το… ευρώ και τις τράπεζες, τη στιγμή που χάνονται σημαντικότερα πράγματα, όπως η Ελλάδα.