Κατηγορίες
χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Αύριο η Χριστουγεννιάτικη μουσικοχορευτική βραδιά της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας με τους Κωνσταντίνο & Ματθαίο Τσαχουρίδη

afissaxariessa20151227Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας έχει τη χαρά να οδηγήσει όσους αγαπούν τη μουσική, σε μια Χριστουγεννιάτικη μουσικοχορευτική βραδιά με πρωταγωνιστές τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη.

Μια μοναδική μουσική βραδιά θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 8.00μ.μ. στο Κέντρο Διασκέδασης «Παρθενώνας» στο Αγγελοχώρι Ειρηνούπολης. Μια βραδιά που πρόκειται να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τη μουσική προσωπικότητα των δύο αδελφών συνδυάζοντας τόσο το συναυλιακό όσο και το μουσικοχορευτικό χαρακτήρα μιας χριστουγεννιάτικης παράστασης!

Μετά από δεκαπέντε χρόνια μουσικών σπουδών μελέτης και έρευνας στο Λονδίνο, τα δύο αδέλφια, διδάκτορες του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, μας ταξιδεύουν ως πολίτες του κόσμου στις μουσικές γειτονιές του, αγκαλιάζοντας ένα παγκόσμιο μουσικό ρεπερτόριο έχοντας ως βασικά μέσα έκφρασης την ανθρώπινη φωνή και την ποντιακή λύρα, όσο και την ελληνική μουσική παράδοση.

Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, φωνή, πιάνο
Ματθαίος Τσαχουρίδης, ποντιακή λύρα, ουζμπέκικη λύρα,
αφγανικό ρεμπάμπ, αραβικό ούτι, βιολί, λαούτο, μπουζούκι
Αντώνης Σαρακατσιάνος (πιάνο)
Αθανάσιος Σωτηριάδης (πλήκτρα)
Σκηπητάρης Γεώργιος (καβάλ, κλαρίνο)
Γεώργιος Κορτσινίδης (τύμπανα, κρουστά, ποντιακό νταούλι)
Ιμπραήμ Ιμπραήμογλου (κρουστά)
Ιωάννης Πούλιος (λαούτο, κιθάρες)
Γιάννης Ιωαννίδης (ηχοληψία )

Τιμή εισόδου 8€
(Μενού προαιρετικό)

Πληροφορίες- Κρατήσεις, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6988 62 0695- 6982 90 0686