Κατηγορίες
Βεσυρόπουλος Απόστολος πολιτική

Υπέρ Μεϊμαράκη ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ Απ. Βεσυρόπουλος

meimar-vesyrop“Στηρίζω την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του.

Αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν τα πράγματα στη Νέα Δημοκρατία όσον αφορά τον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του επόμενου προέδρου του κόμματος (ο 2ος γύρος είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου 2016).
Ένας – ένας οι βουλευτές του κόμματος τάσσονται υπέρ κάποιου εκ των 2 ενώ υπάρχουν και κάποιοι που έχουν επιλέξει την… ουδετερότητα (δηλαδή έχουν δηλώσει πως δεν πρόκειται να ταχθούν δημοσίως υπέρ του Β. Μεϊμαράκη ή του Κυρ. Μητσοτάκη).
Ανοιχτά υπέρ του πρώτου τάχθηκε με γραπτή του δήλωση ο βουλευτής Ημαθίας Απ. Βεσυρόπουλος. Συγκεκριμένα στη δήλωσή του αναφέρει τα ακόλουθα:

«Στις 10 Ιανουαρίου, η Νέα Δημοκρατία εκλέγει το νέο της Πρόεδρο. Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές του πρώτου γύρου, επιβεβαίωσε, ότι η μεγάλη κεντροδεξιά Παράταξη εκφράζει υπαρκτές πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις.
Η βάση της Νέας Δημοκρατίας είναι ενωμένη, απαιτεί από όλους μας, να υπερβούμε προσωπικές στρατηγικές και ξεπερασμένες αντιλήψεις. Η μεγάλη κεντροδεξιά Παράταξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κοινωνική ευαισθησία και την ελεύθερη οικονομία.
Είναι καιρός να ξαναφέρουμε κοντά μας τους ανθρώπους που παραδοσιακά μας στήριζαν, να δώσουμε ελπίδα στους νέους ανθρώπους, να διαμορφώσουμε μία συνεκτική, αξιόπιστη και ρεαλιστική πρόταση διακυβέρνησης.
Ο νέος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει να διαθέτει κοινωνική ευαισθησία, εμπειρία. Να ενώνει και όχι να διχάζει. Να διευρύνει τα όρια της επιρροής της Παράταξης, να απορρίπτει ακραίες φωνές και αντιλήψεις που συρρικνώνουν την Παράταξη.

Θεωρώ ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μπορεί να υπηρετήσει αυτή την προοπτική και να εγγυηθεί την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ότι με αφορά, στις εκλογές της 10ης Ιανουαρίου, θα στηρίξω την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη».