Κατηγορίες
χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Το πρόγραμμα για τα “Χριστούγεννα στην πόλη” (18, 19 και 20 Δεκεμβρίου 2015)

xristougannaalex2015Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας ενημερώνει για το πρόγραμμα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Χριστούγεννα στην πόλη” της Παρασκευής (18 Δεκεμβρίου) και του Σαββατοκύριακου (19 και 20 Δεκεμβρίου 2015) :

* Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 6 μμ, στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας (δίπλα από το πνευματικό κέντρο), το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κορυφής, σας προσκαλεί στην θεατρική παράσταση “Χριστούγεννα με την κυρία κρίση”.

* Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00, οι εκπαιδευόμενοι του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ “Τα Παιδιά της Άνοιξης’, οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. και του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, θα παρουσιάσουν τη δράση “Οδοιπορικό στην Ελλάδα του δωδεκαημέρου”. Τα παιδιά θα προβάλλουν ήθη, έθιμα, χορούς και χριστουγεννιάτικα κάλαντα της περιοχής μας και της υπόλοιπης Ελλάδας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μπροστά στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του Δήμου Αλεξάνδρειας.

* Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις

11:00 μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο η εκδήλωση ‘’Μύρισε Χριστούγεννα’’: Παρασκευή γλυκισμάτων από τους επίδοξους σεφ της θεατρικής ομάδας του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας

7 μμ οι χορωδίες θα μας ταξιδέψουν σε χώρες μακρινές, με ωραίες χριστουγεννιάτικες μουσικές από όλο τον κόσμο! Συμμετέχουν: Ο χορός ιεροψαλτών Αλεξάνδρειας (διευθύνει ο Ανέστης Κεφαλάς), το χορωδιακό εργαστήρι “Αλεξανδρινές Φωνές” και η παιδική χορωδία “Μελισσάνθη” (διευθύνει η Ελένη Θεοδωρίδου και συνοδεύει στο πιάνο ο Κώστας Παντελίδης).

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου με ελεύθερη είσοδο.