Κατηγορίες
αστυνομικές ειδήσεις επικαιρότητα

Παραδόθηκε βοήθεια σε είδη που συγκέντρωσε εθελοντικά το προσωπικό της Γ.Π.Α.Δ. Κεντρ. Μακεδονίας

astvoitheia1-2015H Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια συγκέντρωση ειδών (τροφίμων, ρούχων κλπ), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.
Στις Περιφερειακές Ενότητες Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής η πρωτοβουλία αυτή συντονίζεται από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην Ημαθία, η βοήθεια που συγκεντρώθηκε, διατέθηκε για την κάλυψη άμεσων αναγκών,
-στο «Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας»,
-στο «Γηροκομείο Νάουσας»
-στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα παιδιά της άνοιξης» στην Αλεξάνδρεια (Ημαθία)

Η συγκέντρωση των ειδών πραγματοποιούταν σε καθημερινή βάση, στην έδρα της κάθε Διεύθυνσης Αστυνομίας. Συγκεντρώθηκαν, ενδεικτικά, ρούχα, τρόφιμα, είδη ένδυσης, παιγνίδια και σχολικά είδη.
Τονίζεται ότι το έργο των φορέων που φροντίζουν καθημερινά παιδιά και συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη είναι σημαντικότατο ώστε να εξασφαλίζουν ένα αξιοπρεπές μέλλον στους ανθρώπους που το χρειάζονται.

astvoitheia4-2015

Η πρωτοβουλία αυτή εκτός από τον συμβολικό της χαρακτήρα που αναδεικνύει και την κοινωνική προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, σκοπεύει και στην ουσιαστική κάλυψη των αναγκών των μελών των παραπάνω φορέων.