Κατηγορίες
αθλητικά

Τσάλεντζ Κάπ: Φίλιππος Βέροιας – ΑΕΚ το Σάββατο 28/11

filipposveroias-handballΤην πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ θα διεκδικήσει το Σάββατο στις 8μμ, στο Δημοτικό Στάδιο Δημήτριος Βικέλας στο Μακροχώρι ο Φίλιππος. Η ομάδα του Κώστα Τούτση θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ, μια εβδομάδα μετά το 34-36 του πρώτου αγώνα στην Αθήνα.

Αγωνιστικά, ο Βεροιώτης προπονητής έχει στην διάθεση του και τον Γρηγόρη Σανίκη ο οποίος προπονήθηκε τις περασμένες ημέρες και επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στον επαναληπτικό της Ρωσίας.

Δηλώσεις

Ο προπονητής του Φιλίππου Κώστας Τούτσης μιλώντας για το ματς δήλωσε: «Στο πρώτο ματς κερδίσαμε 34-36 και πήραμε ένα μικρό προβάδισμα. Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα. Το ότι μας κέρδισε 12 ματς στην σειρά το δείχνει αυτό. Μας έχει κάνει πολλές φορές ζημιά στην Βέροια. Πρέπει να είμαστε πολύ περισσότερο συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για να κερδίσουμε, που είναι και ο στόχος μας, διότι αν μπούμε σε άλλη λογική με διαφορές μπορεί να μας οδηγήσει αλλού. Αγωνιστικά, είχαμε κάποια προβληματάκια όλη την εβδομάδα αλλά σε συνεργασία με τους φυσιοθεραπευτές προσπαθήσαμε να τα λύσουμε. Θεωρώ ότι τα περισσότερα παιδιά θα είναι στην διάθεσή μας. Περιμένω ένα κλειστό ματς, γιατί το πρώτο ήταν ανοιχτό με κακές άμυνες και μεγάλο σκορ. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ θα έρθει προετοιμασμένη στο αμυντικό κομμάτι και εμείς όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε να περιορίσουμε αυτή την κατάσταση. Αυτή την χρονική περίοδο είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτούς και με μια καλή προσπάθεια και συγκέντρωση μέσα στο παιχνίδι μας θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Ο Σάββας Καρυπίδης δήλωσε: «Η νίκη μας με δυο γκολ απέναντι στην ΑΕΚ, είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτές τις ημέρες δουλέψαμε πάνω στα λάθη μας αλλά και στην τακτική και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ. Όπως στο πρώτο ματς έτσι και το Σάββατο, ευελπιστώ να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, με δυο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο, να γίνει διαφήμιση του χάντμπολ και ο καλύτερος να πάρει την πρόκριση».

Ο Γρηγόρης Σανίκης τόνισε: «Ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο των Ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων. Η ΑΕΚ θα έρθει πιο έτοιμη από ότι ήταν στο πρώτο παιχνίδι. Θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολο και πιο πονηρό, αν μπορεί να το πει κάποιος έτσι, το δεύτερο παιχνίδι από αυτό της Αθήνας. Έχουμε μια διαφορά γκολ που δεν λέει πολλά πράγματα και πρέπει να την υπερασπιστούμε και να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος για να πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύω ότι θα είμαστε όλοι, θα παίξουμε χωρίς ελλείψεις και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε την πρόκριση που την θέλουμε όλοι τόσο πολύ».

Το βίντεο με τις δηλώσεις βρίσκεται εδώ (https://youtu.be/C3JW5RwtUJw )

Ζωντανό στο διαδίκτυο

Το παιχνίδι του Φιλίππου με την ΑΕΚ θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο. Την ευθύνη της παραγωγής έχει η Πέλλα Τηλεόραση ενώ το ματς θα προβληθεί στην ιστοσελίδα www.verianet.gr . Επίσης, το ματς θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά, μαγνητοσκοπημένο, από την Πέλλα Τηλεόραση.